putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2013-12-11 09:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dārgie biedri, padalīsieties ar ķirbja likvidēšanas ieteikumiem?
es vairāk sliecos uz kādām biezkrēmzupām. sulu spiede aizbrauca, bet marinētus es ēdu tikai reizi gadā, naukšēnu ballē.
kādas konkrētas, garšīgas receptes virumiem? varbūt arī cepumiem?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]_re_
2013-12-11 10:26 (saite)
ā, pareizi, pa ausu galam ir dzirdēts par cepšanu. tas droši vien tāpat paspilgtina garšu kā citu dārzeņu apcepšana uz pannas pirms vārīšanas zupā, vai ne?

paldies, linkam es ķeršos klāt pēdējam. man nepatīk skrollot un izvēlēties receptes. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?