putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2012-02-16 10:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
labi, nerakstiet, nelasiet un nerunājiet, es varu iet arī uz darbu.

un gaidiet briesmīgas kvalitātes attēlus ar detaļām no uzminama objekta, jo es nevaru atrast fočiku, kura sniegums gan ir tikai nedaudz mazāk briesmīgs.

piebilsts: knipstiķis tomēr atradās. see ya!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]barbala
2012-02-16 11:06 (saite)
mēs lasām. mums nav rozīšu. mums ir peļu invāzija.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]_re_
2012-02-16 12:24 (saite)
jā, mēs arī lasām. tādas mīlīgas, vegetarankas. varbūt tā ir Zīme un Mājiens tavā virzienā, hh.
sc, gandrīz tēmas ietvaros - manai, laukos augušajai, mammai ir nenormāli bail no pelēm un, kad valmieras mājā tādas uzvairojas, viņa izsauc trešās personas uz slazda atbrīvošanas operāciju. es šito nesaprotu, tomēr. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2012-02-16 12:29 (saite)
Tu vari mierīgi pati izņemt peles atliekas no slazda?


Jāteic, ka es arī nevaru un atpeļošanā iesaistu ne nu gluži trešo, bet citu personu gan. Svētdien pēc tās visas slēpošanas sēdēju virtuvē, dzēru vīnu un pa grīdu uz kartupeļu miltu rezervuāru skrēja tusnīgais pelis, totāli iognorējot manu klātbūtni. tad arī apcerēju, ka faktiski, izņemt peles līķi no slazda ir jābūt sūdsjautājums, galu galā- šī ir mana māja, kāpēc es ļauju parazītiem diet un ja jau varu drusku paslēpot, tad jāvar arī viens pāris gramīgs zvērelis izkratīt no slazda. Klāt ķērusies vēl neesmu, bet lamatas noliku tuvāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_re_
2012-02-16 12:41 (saite)
lai mēs būtu tehniski precīzi, no slazda, šķiet neesmu ņēmusi ārā, jo mūsu mājā nav peļu. bet vasarā laukos kaķa sastieptos nokostos ciršļus, pusapēstās peles, no dobes izceltās, dzīvās ūdensžurkas es varu pārvietot par to daudz nepārdzīvojot, jā. un arī putnus, kas diemžēl, diemžēl ieskrējuši logos un beiguši savu lidojumu. dažkārt viņi tiek atrasti ne uzreiz un tad ir jāpārvieto kopā ar citiem iemītniekiem (es atvainojos).
tas, protams, nav gluži tas pats, kas taisīt vaļā slazdu, ja lamatiņu triecienu nav izturējis peles kažoks, bet pārējos gadījumos nav nekā tāda briesmīga, ja.

:)) labi, labi, es zinu, nav patīkami, un es arī zinu, ka Tu to vari. go girl!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?