putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2011-08-26 09:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
maizes cepšana ir kaut kāds fakinais arhetips, izrādās.
šobrīd mājās cepamās maizes ieraugs ceļo riņķī kā rīsu sēne pirms pusotra gada. vispirms vēroju lauku kaimiņieni bizojam ar maizes kukulīti pa riņķi un ar baigo lepnumu un pašlepnumu pasniedzam plikas šķēlītes sabraukušajiem viesiem. tad vīra māsa uzstājīgi, lai nogaršojam viņas veikumu. un tagad es esmu gatava bliezt pie sētnieces, remontmeistara un vēl uz darbu stiept šķēles Savas Maizes. turos tikai pie sava iecietīguma pret iepriekš minētajiem gadījumiem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]_re_
2011-08-26 10:44 (saite)
ideāli, protams! :D

labi. es liku pusi uz pusi kviešus un rudzus un daudz sēklu, tādēļ tāda pelēka un pasalda. tik virsgaroza patumša tikusi, nedaudz rūgta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vilibaldis
2011-08-26 10:46 (saite)
izklausās ņammm!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]courty
2011-08-26 11:00 (saite)
Man mamma šitā cep. Ir ļoti, ļoti garšīgi (arī malkas krāsnī).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_re_
2011-08-26 14:00 (saite)
malkas krāsnī ir pa īstam

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?