par to, ka receptes ir vajadzīgas

« previous entry | next entry »
Jul. 26th, 2012 | 03:39 pm

ja nu kādu dienu jūs sadomājat taisīt olbaltuma krēmu pēc šīs receptes, nevajag sadomāties pievienot 100 gr sviesta, jo taču eksistē arī šāda recepte (tur lejāk, pa kreisi) un taču gribas to krēmu tādu bik saturīgāku, bet tomēr ne tik treknu, kā otrajā variantā.
tas viss saplaks vismaz uz pusi un kļūs negarnējami šķidrs. + vēl ir krietni saldāks, nekā paredzēts, jo apjoms ta samazinājies.
pēcāk jams mēģinās atsalt ledusskapī (mazums, sviests atdzisīs un sāks uzvesties), kamēr neizdevies konditos radīs šo cibas ierakstu

updeits. nefig nekas nesastinga. labi, ka ir putukrējums.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {2}

Strēlniece

(no subject)

from: [info]str
date: Jul. 26th, 2012 - 04:09 pm
Link

skatoties šo http://odin-moy-den.livejournal.com/822773.html#cutid1 , par tevi iedomājos:)))

a kapēc lai ienāktu prātā doma olbaltumu krēmam likt klāt sviestu?

Reply | Thread


zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Jul. 26th, 2012 - 05:06 pm
Link

nu jo tā otra recepte ir praktiski same, tikai ar sviestu

Reply | Parent