par to, ka receptes ir vajadzīgas
Jul. 26th, 2012 | 03:39 pm
From:: zin
ja nu kādu dienu jūs sadomājat taisīt olbaltuma krēmu pēc šīs receptes, nevajag sadomāties pievienot 100 gr sviesta, jo taču eksistē arī šāda recepte (tur lejāk, pa kreisi) un taču gribas to krēmu tādu bik saturīgāku, bet tomēr ne tik treknu, kā otrajā variantā.
tas viss saplaks vismaz uz pusi un kļūs negarnējami šķidrs. + vēl ir krietni saldāks, nekā paredzēts, jo apjoms ta samazinājies.
pēcāk jams mēģinās atsalt ledusskapī (mazums, sviests atdzisīs un sāks uzvesties), kamēr neizdevies konditos radīs šo cibas ierakstu
updeits. nefig nekas nesastinga. labi, ka ir putukrējums.
tas viss saplaks vismaz uz pusi un kļūs negarnējami šķidrs. + vēl ir krietni saldāks, nekā paredzēts, jo apjoms ta samazinājies.
pēcāk jams mēģinās atsalt ledusskapī (mazums, sviests atdzisīs un sāks uzvesties), kamēr neizdevies konditos radīs šo cibas ierakstu
updeits. nefig nekas nesastinga. labi, ka ir putukrējums.