piile ([info]piile) rakstīja,
@ 2009-02-28 12:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:kartupelis, pētersīlis, rozmarīns, timiāns

krāsnī cepti kartupeļi
kartupeļi, kārtīgi nomazgāti vai nomizoti, sagriezti vienmērīgos gabalos
olīveļļa
sausās garšvielas: rozmarīns, pētersīļi, timiāns
s&p

plīti karsē uz 200'C. kartupeļus dāsni aplej ar eļļu & apbārsta ar garšvielām, visu kārtīgi apmaisot ar rokām. ieber cepeštraukā & cep kamēr mīksti.

---

šos var ēst i karstus, i aukstus; kā piedevu ēdienam vai vnk pašus. ņam!!



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?