« previous entry | next entry »
Mar. 21., 2009 | 04:10 pm
posted by: liljabrik in pajautaa

kurš alkoholiskais dzēriens ir saudzīgākais kuņģim?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

ANNA + АИИА

from: [info]nenoteiksme
date: Mar. 21., 2009 - 04:19 pm
#

ēmm... es nez, alus? :D

Atbildēt


mala

from: [info]mala
date: Mar. 21., 2009 - 04:29 pm
#

mhm, alus

Atbildēt


murks

from: [info]murks
date: Mar. 21., 2009 - 04:43 pm
#

kefīrs

Atbildēt


_alex

from: [info]_alex
date: Mar. 21., 2009 - 05:36 pm
#

Kādos daudzumos?
Nelielos vīns.
Lielos.. laikam jau alus.

Atbildēt


barvins

from: [info]barvins
date: Mar. 21., 2009 - 06:34 pm
#

Man kā gastrītiķim pēc personīgiem novērojiem šķiet, ka saudzīgākais ir šņabis, kas atšķaidīts ar sulu. CO2 (burbuļi), kas ir kokčikos, alū un šampanietī pastiprina kuņģa sulas izdalīšanos, which sucks. Tīri labs ir arī vīns, kas uz pusi atšķaidīts ar ūdeni (by the way, atšķaidīts vīns, it īpaši, ja tas ir "sausais", bieži vien ir arī garšīgāks).

Atbildēt | Diskusija


from: [info]hessin
date: Mar. 22., 2009 - 12:22 am
#

+1 . pati neesmu gastrītiķe, bet zinu vienu tādu, kas no alus ir atteicies, bet dzer vīnu. [pagaidām vēl?] neatšķaidītu , un it kā sūdzību nav.

Atbildēt | Iepriekšējais


Mirkli, tu esi skaists!  Jel kavējies!

from: [info]maruta
date: Mar. 21., 2009 - 11:29 pm
#

dzīvais alus

Atbildēt


from: [info]po
date: Mar. 22., 2009 - 03:49 am
#

Fui, alkohols ir mēsls jebkurā gadījumā. In case you didn't know...

Atbildēt