« previous entry | next entry »
Mar. 21., 2009 | 04:10 pm
posted by: liljabrik in pajautaa

kurš alkoholiskais dzēriens ir saudzīgākais kuņģim?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

barvins

from: [info]barvins
date: Mar. 21., 2009 - 06:34 pm
#

Man kā gastrītiķim pēc personīgiem novērojiem šķiet, ka saudzīgākais ir šņabis, kas atšķaidīts ar sulu. CO2 (burbuļi), kas ir kokčikos, alū un šampanietī pastiprina kuņģa sulas izdalīšanos, which sucks. Tīri labs ir arī vīns, kas uz pusi atšķaidīts ar ūdeni (by the way, atšķaidīts vīns, it īpaši, ja tas ir "sausais", bieži vien ir arī garšīgāks).

Atbildēt | Diskusija


from: [info]hessin
date: Mar. 22., 2009 - 12:22 am
#

+1 . pati neesmu gastrītiķe, bet zinu vienu tādu, kas no alus ir atteicies, bet dzer vīnu. [pagaidām vēl?] neatšķaidītu , un it kā sūdzību nav.

Atbildēt | Iepriekšējais