pajautaa

Atkausēt Gaļu

« previous entry | next entry »
Mar. 1., 2007 | 06:22 pm
posted by: optron in pajautaa

Kā pareizi mikrovilņu krāsniņā jāatkausē sasaldēta maltā gaļa? Uz cik vatiem jāliek, cik ilgi u.t.t.

Kad parasti mēģinu, tad gaļas klucis paliek karsts no ārpuses 0.5..1 cm, bet iekšpusē sasalis.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

from: anonīmiķis
date: Mar. 1., 2007 - 06:26 pm
#

parasti krāsnīm ir speciāls atkausēšanas režīms

ja nav, tad droši vien uz vismazāko jaudu, un pa vidam pagrozīt

Atbildēt | Diskusija


Eņķīša Piedzīvojumi

from: [info]optron
date: Mar. 1., 2007 - 06:36 pm
#

man ir speciālais atkausēšanas režīms, bet es tā īsti tās automātiskās krāsniņas funkcijas nevaru izkost - manliekas, ka paņemot atsaldēšanu, krāsniņa savā krāsainajā pasaulītē ieslēdz grillu :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


nxn

from: [info]nxn
date: Mar. 1., 2007 - 06:42 pm
#

tad vel var manuala paskatities (ja saglabajies)- vispar atkausesjanas rezjims bik atkarajas ari no atkausejama produkta veida un lieluma. attiecigi pec ta jaizvelas laiks un jauda. bet laiks parasti nav 2-5 minutes, tas ir lielaks.

Atbildēt | Iepriekšējais


pata

from: [info]pata
date: Mar. 1., 2007 - 08:26 pm
#

ar fēnu nav vieglāk?!

Atbildēt | Iepriekšējais


--

from: [info]ripp
date: Mar. 1., 2007 - 07:16 pm
#

dažādām mikroviļņu krāsnīm jau tas atšķiras, bet man ir gadījies saskārties ar tādu, kur sākumā nospiež atkausēšanas režību, tad noregulē svaru (produkta svaru, kuru grib atkausēt) un spiež podziņu. citām varbūt ir vēl jauda, vai kkā tā, nezinu.
atkausēšana var aizņemt (atkarībā no gabala) arī pusstundu un vairāk.

Atbildēt | Diskusija


agressor

from: [info]agressor
date: Mar. 1., 2007 - 10:01 pm
#

jā man arī ir tāda pati, tā gan ir vienīgā mikroviļņa jēdzīgā funkcija

Atbildēt | Iepriekšējais