pajautaa

Atkausēt Gaļu

« previous entry | next entry »
Mar. 1., 2007 | 06:22 pm
posted by: optron in pajautaa

Kā pareizi mikrovilņu krāsniņā jāatkausē sasaldēta maltā gaļa? Uz cik vatiem jāliek, cik ilgi u.t.t.

Kad parasti mēģinu, tad gaļas klucis paliek karsts no ārpuses 0.5..1 cm, bet iekšpusē sasalis.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

nxn

from: [info]nxn
date: Mar. 1., 2007 - 06:42 pm
#

tad vel var manuala paskatities (ja saglabajies)- vispar atkausesjanas rezjims bik atkarajas ari no atkausejama produkta veida un lieluma. attiecigi pec ta jaizvelas laiks un jauda. bet laiks parasti nav 2-5 minutes, tas ir lielaks.

Atbildēt | Iepriekšējais