Atkausēt Gaļu
« previous entry | next entry »
Mar. 1., 2007 | 06:22 pm
posted by: optron in pajautaa
Kā pareizi mikrovilņu krāsniņā jāatkausē sasaldēta maltā gaļa? Uz cik vatiem jāliek, cik ilgi u.t.t.
Kad parasti mēģinu, tad gaļas klucis paliek karsts no ārpuses 0.5..1 cm, bet iekšpusē sasalis.
Kad parasti mēģinu, tad gaļas klucis paliek karsts no ārpuses 0.5..1 cm, bet iekšpusē sasalis.
from: anonīmiķis
date: Mar. 1., 2007 - 06:26 pm
#
ja nav, tad droši vien uz vismazāko jaudu, un pa vidam pagrozīt
Atbildēt | Diskusija
from:
optron
date: Mar. 1., 2007 - 06:36 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
nxn
date: Mar. 1., 2007 - 06:42 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
pata
date: Mar. 1., 2007 - 08:26 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
ripp
date: Mar. 1., 2007 - 07:16 pm
#
atkausēšana var aizņemt (atkarībā no gabala) arī pusstundu un vairāk.
Atbildēt | Diskusija
from:
agressor
date: Mar. 1., 2007 - 10:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais