Atkausēt Gaļu
« previous entry | next entry »
Mar. 1., 2007 | 06:22 pm
posted by: optron in pajautaa
Kā pareizi mikrovilņu krāsniņā jāatkausē sasaldēta maltā gaļa? Uz cik vatiem jāliek, cik ilgi u.t.t.
Kad parasti mēģinu, tad gaļas klucis paliek karsts no ārpuses 0.5..1 cm, bet iekšpusē sasalis.
Kad parasti mēģinu, tad gaļas klucis paliek karsts no ārpuses 0.5..1 cm, bet iekšpusē sasalis.
from:
ripp
date: Mar. 1., 2007 - 07:16 pm
#
atkausēšana var aizņemt (atkarībā no gabala) arī pusstundu un vairāk.
Atbildēt | Diskusija
from:
agressor
date: Mar. 1., 2007 - 10:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais