pajautaa

Atkausēt Gaļu

« previous entry | next entry »
Mar. 1., 2007 | 06:22 pm
posted by: optron in pajautaa

Kā pareizi mikrovilņu krāsniņā jāatkausē sasaldēta maltā gaļa? Uz cik vatiem jāliek, cik ilgi u.t.t.

Kad parasti mēģinu, tad gaļas klucis paliek karsts no ārpuses 0.5..1 cm, bet iekšpusē sasalis.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

--

from: [info]ripp
date: Mar. 1., 2007 - 07:16 pm
#

dažādām mikroviļņu krāsnīm jau tas atšķiras, bet man ir gadījies saskārties ar tādu, kur sākumā nospiež atkausēšanas režību, tad noregulē svaru (produkta svaru, kuru grib atkausēt) un spiež podziņu. citām varbūt ir vēl jauda, vai kkā tā, nezinu.
atkausēšana var aizņemt (atkarībā no gabala) arī pusstundu un vairāk.

Atbildēt | Diskusija


agressor

from: [info]agressor
date: Mar. 1., 2007 - 10:01 pm
#

jā man arī ir tāda pati, tā gan ir vienīgā mikroviļņa jēdzīgā funkcija

Atbildēt | Iepriekšējais