pajautaa

« previous entry | next entry »
Sep. 7., 2006 | 05:25 pm
posted by: goddes in pajautaa

emm, kur var iegaadaat iipashi pikantus kalmaarus? bij konservbundzhaas taadi asi asi...

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {22}

LorDRameX

from: [info]lordramex
date: Sep. 7., 2006 - 05:29 pm
#

blin izlasiju PIKNIKA kalmaarus un shtukoju nafig tiem jaabut taadiem asiem asiem

Atbildēt | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Sep. 7., 2006 - 05:33 pm
#

beidz reiz dzert :DDD

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


LorDRameX

from: [info]lordramex
date: Sep. 7., 2006 - 05:34 pm
#

veel neesu pat saacis
darbadiena kaa neka veel

Atbildēt | Iepriekšējais


 aizdedzies!

from: [info]sin
date: Sep. 7., 2006 - 05:43 pm
#

briselee.. vienaa kjiinieshu veikalinjaa..

pateikt adresi? ;)

Atbildēt


tante

from: [info]tante
date: Sep. 7., 2006 - 05:45 pm
#

ieksh Gastronome nau?..:)

Atbildēt | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Sep. 7., 2006 - 05:47 pm
#

es nezinu vai r vai nav, taadeelj jautaaju. kur tas gastronoms atrodas?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Sep. 7., 2006 - 05:53 pm
#

nu principaa tas ir mc2 gastronomijas nodalja - lielais uz Krasta, mazais zem Latvijas, no Dzirnavu strita puses ieieshana.:)
rimchikos var dabuut pikantos astonjkaajus bunjdzhinjaas - nau jau kalmaari, bet mosh tie ar teu iegarshosies.:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Sep. 7., 2006 - 06:06 pm
#

paproveeju rimchika astonjkaaji un kalmaartu itkaa pikanto. nebija nekas ass jaatziist...

bet tas mc2 tak elliigi daargs ne? cik skatiijos. laikam jau jau jaameklee shtokmanii or smth.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Sep. 7., 2006 - 06:23 pm
#

nu nau jams daargs.:) svaigie kalmaari Stockmanii 19 Ls/kg, mc2 - 9 ls/kg - shkjirba ir?..:)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]guvi
date: Sep. 7., 2006 - 06:05 pm
#

stokmanii skatiijies?

Atbildēt | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Sep. 7., 2006 - 06:07 pm
#

a ir? nee neskatiijos, jautaaju kur ir. bet izskataas, ka tas vareetu buut variant.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]guvi
date: Sep. 7., 2006 - 06:09 pm
#

nezinu vai ir - es jamos needu, bet ja man vajadzeetu, tad stokmanis noteikti buutu viens no variantiem, kur pastiitos

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Sep. 7., 2006 - 06:26 pm
#

tur es kak raz neiru manijusi tadus.:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Sep. 7., 2006 - 06:38 pm
#

akd...

es tak pajautaaju kur ir, nevis ko shitaa persona nezin...:( ka tik akal nesaakaas klop:D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Sep. 7., 2006 - 06:49 pm
#

es jau a rneko.:) es tik pateicu ka neiru manijusi tur - i sjo..;)

Atbildēt | Iepriekšējais


zhuu

from: [info]rikella
date: Sep. 7., 2006 - 06:22 pm
#

Rimi

Atbildēt | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Sep. 7., 2006 - 06:30 pm
#

[a[roveeju Rimi iegaadaatus, nevella nebija asi un ko gaidiiju..
salsa americana hot sauce - maigi kaa ziidainja dupsis...

Atbildēt | Iepriekšējais


mākonis debesīs

from: [info]negaisiic
date: Sep. 7., 2006 - 07:55 pm
#

tos jau labāk tādus svaigus un sagrillētus, jo marinētie jau vairs pavisam nav labi...

Atbildēt | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Sep. 7., 2006 - 08:35 pm
#

man pamatotas aizdomas, ka veelos tieshi asus. kautkad sen garshoju bij ok

Atbildēt | Iepriekšējais


Šugā faiv

from: [info]morraa
date: Sep. 8., 2006 - 04:41 am
#

Varbūt, foršāk ir sagatavot pašai? :D Nu, nopērkot jēlus kalmārus, notīrot tiem mizu un sapiparojot ar sarkanajiem pipariem un sasālot ar sāli tur vēl klāt :)

Atbildēt | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Sep. 8., 2006 - 12:09 pm
#

1kaart esu vecis, 2kaart pamatotas aizdomas, ka nepavilkshu pats pagatavot...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Šugā faiv

from: [info]morraa
date: Sep. 8., 2006 - 04:56 pm
#

Sorī.
Pagatavot kalmārus ir vienkārši - tos ir jānomizo - tiem virsū ir tāda ļoti cieta plēve, kura ir noteikti jānoņem no abām mantijas pusēm, visvienkāršāk ir to darīt zem krāna ar ļoti siltu ūdeni. Vēlāk ieliec verdošā ūdenī uz 40-60 sekundēm :) un voila! Kalmārs ir gatavs. Tad var sagriezt kā vairāk patīk un tik likt klāt garšvielas uz nebēdu. Tā lūk :)

Atbildēt | Iepriekšējais