Sep. 8., 2006 | 04:56 pm
No:: morraa
Sorī.
Pagatavot kalmārus ir vienkārši - tos ir jānomizo - tiem virsū ir tāda ļoti cieta plēve, kura ir noteikti jānoņem no abām mantijas pusēm, visvienkāršāk ir to darīt zem krāna ar ļoti siltu ūdeni. Vēlāk ieliec verdošā ūdenī uz 40-60 sekundēm :) un voila! Kalmārs ir gatavs. Tad var sagriezt kā vairāk patīk un tik likt klāt garšvielas uz nebēdu. Tā lūk :)
Pagatavot kalmārus ir vienkārši - tos ir jānomizo - tiem virsū ir tāda ļoti cieta plēve, kura ir noteikti jānoņem no abām mantijas pusēm, visvienkāršāk ir to darīt zem krāna ar ļoti siltu ūdeni. Vēlāk ieliec verdošā ūdenī uz 40-60 sekundēm :) un voila! Kalmārs ir gatavs. Tad var sagriezt kā vairāk patīk un tik likt klāt garšvielas uz nebēdu. Tā lūk :)