nu principaa tas ir mc2 gastronomijas nodalja - lielais uz Krasta, mazais zem Latvijas, no Dzirnavu strita puses ieieshana.:) rimchikos var dabuut pikantos astonjkaajus bunjdzhinjaas - nau jau kalmaari, bet mosh tie ar teu iegarshosies.:)
Varbūt, foršāk ir sagatavot pašai? :D Nu, nopērkot jēlus kalmārus, notīrot tiem mizu un sapiparojot ar sarkanajiem pipariem un sasālot ar sāli tur vēl klāt :)
Sorī. Pagatavot kalmārus ir vienkārši - tos ir jānomizo - tiem virsū ir tāda ļoti cieta plēve, kura ir noteikti jānoņem no abām mantijas pusēm, visvienkāršāk ir to darīt zem krāna ar ļoti siltu ūdeni. Vēlāk ieliec verdošā ūdenī uz 40-60 sekundēm :) un voila! Kalmārs ir gatavs. Tad var sagriezt kā vairāk patīk un tik likt klāt garšvielas uz nebēdu. Tā lūk :)
from:
lordramex
date: Sep. 7., 2006 - 05:29 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
goddes
date: Sep. 7., 2006 - 05:33 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
lordramex
date: Sep. 7., 2006 - 05:34 pm
#
darbadiena kaa neka veel
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
sin
date: Sep. 7., 2006 - 05:43 pm
#
pateikt adresi? ;)
Atbildēt
from:
tante
date: Sep. 7., 2006 - 05:45 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
goddes
date: Sep. 7., 2006 - 05:47 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
tante
date: Sep. 7., 2006 - 05:53 pm
#
rimchikos var dabuut pikantos astonjkaajus bunjdzhinjaas - nau jau kalmaari, bet mosh tie ar teu iegarshosies.:)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
goddes
date: Sep. 7., 2006 - 06:06 pm
#
bet tas mc2 tak elliigi daargs ne? cik skatiijos. laikam jau jau jaameklee shtokmanii or smth.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
tante
date: Sep. 7., 2006 - 06:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
guvi
date: Sep. 7., 2006 - 06:05 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
goddes
date: Sep. 7., 2006 - 06:07 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
guvi
date: Sep. 7., 2006 - 06:09 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
tante
date: Sep. 7., 2006 - 06:26 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
goddes
date: Sep. 7., 2006 - 06:38 pm
#
es tak pajautaaju kur ir, nevis ko shitaa persona nezin...:( ka tik akal nesaakaas klop:D
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
tante
date: Sep. 7., 2006 - 06:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
rikella
date: Sep. 7., 2006 - 06:22 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
goddes
date: Sep. 7., 2006 - 06:30 pm
#
salsa americana hot sauce - maigi kaa ziidainja dupsis...
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
negaisiic
date: Sep. 7., 2006 - 07:55 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
goddes
date: Sep. 7., 2006 - 08:35 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
morraa
date: Sep. 8., 2006 - 04:41 am
#
Atbildēt | Diskusija
from:
goddes
date: Sep. 8., 2006 - 12:09 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
morraa
date: Sep. 8., 2006 - 04:56 pm
#
Pagatavot kalmārus ir vienkārši - tos ir jānomizo - tiem virsū ir tāda ļoti cieta plēve, kura ir noteikti jānoņem no abām mantijas pusēm, visvienkāršāk ir to darīt zem krāna ar ļoti siltu ūdeni. Vēlāk ieliec verdošā ūdenī uz 40-60 sekundēm :) un voila! Kalmārs ir gatavs. Tad var sagriezt kā vairāk patīk un tik likt klāt garšvielas uz nebēdu. Tā lūk :)
Atbildēt | Iepriekšējais