Varbūt, foršāk ir sagatavot pašai? :D Nu, nopērkot jēlus kalmārus, notīrot tiem mizu un sapiparojot ar sarkanajiem pipariem un sasālot ar sāli tur vēl klāt :)
Sorī. Pagatavot kalmārus ir vienkārši - tos ir jānomizo - tiem virsū ir tāda ļoti cieta plēve, kura ir noteikti jānoņem no abām mantijas pusēm, visvienkāršāk ir to darīt zem krāna ar ļoti siltu ūdeni. Vēlāk ieliec verdošā ūdenī uz 40-60 sekundēm :) un voila! Kalmārs ir gatavs. Tad var sagriezt kā vairāk patīk un tik likt klāt garšvielas uz nebēdu. Tā lūk :)
from: morraa
date: Sep. 8., 2006 - 04:41 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: goddes
date: Sep. 8., 2006 - 12:09 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: morraa
date: Sep. 8., 2006 - 04:56 pm
#
Pagatavot kalmārus ir vienkārši - tos ir jānomizo - tiem virsū ir tāda ļoti cieta plēve, kura ir noteikti jānoņem no abām mantijas pusēm, visvienkāršāk ir to darīt zem krāna ar ļoti siltu ūdeni. Vēlāk ieliec verdošā ūdenī uz 40-60 sekundēm :) un voila! Kalmārs ir gatavs. Tad var sagriezt kā vairāk patīk un tik likt klāt garšvielas uz nebēdu. Tā lūk :)
Atbildēt | Iepriekšējais