rūsganais sprakšķis

par svarīgo

rūsganais sprakšķis

par svarīgo

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kā jums šķiet, vai ēdienu kvalitāte nav baisi nokritusies lately? (un es nerunāju par atvestiem slapjiem burgeriem)

vairākas reizes ir gadījies nu jau, ka ēdiens, kas Pirms Tam bija puslīdz ok, tagad ir pavisam citādāks un ne labā ziņā.

piem, Bella-kaut-kas Mežaparkā - fish'n'chips mērcītes vietā Spilvas gurķu/sinepju mērce, karupeļi savītuši/slapji
šodien Andalūzijas suņa angļu brokastis (ēdiens, kuru es varu ēst jebkurā diennakts laikā), pupiņas nekādas, jauko,pelēko desiņu vietā kaukādas sīkizmēra mednieku desas, bekons ciets.

pēc katras šādas reizes man atkal pāriet vēlme atbalstīt nozari, jo nu.
  • es daudz maz regulāri pasūtu tikai Lulu picu, tai viss kārtībā.
    Ja izmēģinu kaut ko citu, tad reti pasūtu vairākkārt, beeeeet pēdējā laikā esmu secinājusi, ka lol nau vērc, pašai sanāk garšīgāk. Nav tā ka slikti vai kaut kas tur būtu nogājis greizi, bet zinu, ka varu labāk un ne par 30-40 eiro. Ja pavisam slinkums, sk "Lulū pica" :D
    • nujā,es neesmu picu cilvēks
      • Vienīgi no Himalaya kitchen vai Stock Pot pasūtītu vēlreiz.
        • Himalaya, TRE, Fei-Fei, bet ne vienmēr gribas ķīniešus, ja :D

          nēnu, es tad izlīdzos ar sojas tortilju no hesīša, puslīdz droši
          • Ārprāts kā man tagad to visu kārojas, bet man ir bankrats un žaba dušī.
            Tos Rīgas Bērzus Pannā vai kādus no armēņiem neesi mēginājusi? Vai suši?
            • Mēs kaut kad no Mārupes sušī ņēmām, nebija slikti priekš tās cenu kategorijas, galvenais, ka ātri atveda. Ingveru gan bija žēlojuši.
              • Darba dienās Rest garšotavai ir kompleksās pusdienas diezgan ok cenā un ir tur ražotājs, kas dod 15 eiro komplektu un šur tur tuvumā piegādā, esot ļoti garšīgi. Lazanja/kartupeļu terīne+ zupa vai saldais, it kā 4 cilvēku porcijas, tik pašam jādacep vai jāpalūdz lai līdz galam. Follijas formiņās vai spainītī. Es tik neatceros kā sauca
            • nē, tādus neesmu; no suši,kas mēģināts, nevienu reizi nav palikusi vēlme atkārtot pasūtījumu
              • Edo suši! Tie ir mūsu rajonā, izskatās noplucis kantorītis, mājas lapa arī paplukusi, bet viņiem ir īsts aziātu pavārs. Redzēju, kā viņš ārā pīpoj. :)
                Cik nu es no sušiem saprotu, nekad neesmu vīlusies. Es gan ņemu veģetāros.
                Piegāde ir 2 eur, bet es pati eju pakaļ par velti.
            • armēņus, kas ulbrokā ir mēģinājis es - baigi viss peldēja taukos

              bērzus pannā arī esmu, tos kas uz gogoļa ielas - ribiņas tikko un siltas ir ok, karbonādi to vistas lielo stiķēto - ja nu vienīgi uz vietas, atdziestot paliek sausa
              • Tie jau nav vienīgie. Zaļais dārzs, Vans (tikai ne kartupeļu biezeni). Purvciemā arī ir, par tiem gan atsauksmes nav. Armēņiem labi sanāk grilēt (gaļu). Zupās un salātos gan mēdz būt kinza
                • vēl arī tas, ka daudzi neved uz Čiekurkalnu, pa lielam, ko man tuvuma piedāvā ir visādi kebabi, burgeri , ganbei un lido
  • Extra pica ir tāda pati.
  • man gan šķiet, ka kvalitāte kritusies ne tikai ēdinātājiem, bet arī pārtikas ražotājiem/tirgotājiem kā tādiem. Dārgāk un slikti :(
    • kurus produktus Tu domā?
      • Galvenokārt pienu/sieru. Divreiz nopirkt vienādas kvalitātes sieru, man šķiet, pilnīga neiespējamā misija. Un manas mīļākās pankūkas paliek arvien mazpildītākas un ar cietāku pankūku.
        • pienu maz lietoju, nezinu, sieru vīra patēriņam pērku Rimi 500g šķēlītes, liekas, ka ir apmēram vienādi vienmēr nekāds

          manam lieliskajam kazas sieram cenas aug gan, arvien biežāk roka nolaižas paņemt

          gatavos produktus es reti, kad pērku
  • Bistro-konditorijā pie Ogres stacijas kvalitāte pandēmijas laikā nav zudusi, arī jaunus salātus un safasētas svaigās sulas piedāvā, kas neizskatās pēc produktu optimizācijas. Vienīgā produkta optimizācija bija kotlete ar siera salātu pildījumu, bet garšoja baigi labi. Nu vēl ir sanācis iepirkt gatavo ēdienu Enhars tīklā Krasta birojos (bet tur točna viss atkarīgs no pavāriem konkrētā vietā) - lielākoties garšīgi, bet cenas viņiem ir pārlieku pieaugušas, manuprāt. Vēl iepērkos Rīgā, Ludzas ielas gaģušņikā pa lēto, tur ir baudāmi sirņiki, vieglas gaļas pankūciņas ar sīpoliem un salāti, neko citu vēl neesmu riskējusi tur pagaršot, turos pie gaģušņika standartiņa.
  • mežā šīs problēmas atkrīt, bet sākas konservēšanas šaize
    • Man jau ar ir šistas sakonservēts pagrabā, bet pasūta jau tajās dienās, kad galīgi negribas gatavot
      Nu,vai gribas kaut ko specifisku, ko mājās nemaz nevar

      Kā cāļi? Jau aug?
      • bišk pa ziemīgu vēl cāļiem, kkad jau būs jāņem, jo saldētavas sāk tukšoties :)
  • Vai Tu nebiji cilvēks, kam negaršoja pat Neiburgā? Vai es kaut ko jaucu? ;)
  • Lai uzņēmums izdzīvotu jāsamazina izmaksas. Visi ēdinātāji cīnās par izdzīvošanu.
Powered by Sviesta Ciba