Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
No šarmanti nevērīgā vecpuiša esmu pārvērtusies brutāli nevīžīgajā vecpuisī: sen pagātnē tie laiki, kad "pagatavot sev pusdienas" man nozīmēja izsutināt alū kazlēna stilbu (ar timiānu un žāvētām plūmēm), ko servēt ar krāsnī ceptiem kartupeļiem uz mantotajiem Kuzņecova traukiem.
Šodien es vārīju pelmeņus. Aizvakar bija spirālmakaroni ar sviestu.

Es saprotu, ka ēdienu pārvērst kultā ir stulbi, bet mani biedē iespēja, ka šādi es noripošu līdz roltonam.
  • man šodien pusdienās tuncis pa taisno no bundžas ar šļuku tomātu mērces. pluss aliņš.
  • Gadās arī labākajās ģimenēs, tb arī īsti tiklām kaucmindietēm, ne tikai neverīgiem vecpuišiem;)
    Off topic - ko rīt pēcpusdienā dari? ;)
  • nu, man gadās arī par pelmeņiem aizmirst darba dunā... :D
    bēēēt ir jau arī svētdiena ar vīna glāzi zem ābelēm
  • Savs laiks gan pelmeņiem, gan kazlēniem. Vislaik jau smalki nevajag, kaut vai laika patēriņa ziņā.
  • Aizdomājos: nez, kas ir roltons, domāju, ka kaut kas līdzīgs romštekam vai rostbifam. Apskatījos - tās pašas nūdeles. Phe! :D
  • Es ēdienu vienkāršoju līdz lapu salātiem :D. Ģimene ēd pelmeņus-neko darīt, rociņas ir, ja grib ēst, lai gatavo tas, kam ir laiks :)
  • Galvenais, lai pelmeņi servēti karaliskā dultona bļodiņā un sveču gaismā!
  • Man atkal dienišķais iekšu aizbāšanas variants ir griķi/rīsi/kartupeļi/makaroni eļļainā pannā ar pāris sakultām olām, pie dirsas to kulināriju, tā ir tikai laika tērēšana. Galvenais, ka var piestampāties un turpināt darbošanos, lai vai kāda tā būtu.
    Un tomēr ir lietas, ko es uzskatu par pārāk pretīgām, lai tiktu patērētas uzturā. Viena no tām ir tieši pelmeņi.
Powered by Sviesta Ciba