grieta ([info]grieta) rakstīja,
@ 2015-04-07 13:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ēd
gvakamole, tahini, fondanti un makarūni, PALĪGĀ!

līdz idiotismam izsmalcināti gardēži tagad sastopami katrā krietnā daudzstāvenē, ne vien rosīgās mājsaimnieces ir gatavas mesties aizvien jaunos un jaunos izaicinājumos, bet arī izdarīgie mačomēni zin, kā jāgaršo izcilam gaspačo, un kas ir kapers!

fak jū! man sāk raustīties acs plakstiņš, iedomājoties nākamās saviesīgās brīvdienas! elsainās sarunas par kārtējos izcilo siera kūku, ar tieši cik vajag citrona miziņu. bezmaz debila apsēstība ar ēdienu.

“Lai tavs ēdiens būtu tavas zāles un Tavas zāles būtu Tavs ēdiens.” — Hipokrāts

Āmen!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]santech
2015-04-07 17:02 (saite)
Kapers? Wtf? Tādu gaļu pirmoreiz dzirdu

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2015-04-08 09:17 (saite)
minestrone un gruboto :D

(Atbildēt uz šo)


[info]phz
2015-08-06 21:44 (saite)
"Vajag ēst, lai dzīvotu, nevis dzīvot, lai ēstu." - Sokrāts

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?