psihs ([info]psihs) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2012-07-08 17:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šiķidro medu var sasaldēt, kā garšo sasaldēts medus?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]psihs
2012-07-08 18:00 (saite)
aukstāks varētu būt labāks - ne tik salds

(Atbildēt uz šo)


[info]eoo
2012-07-08 19:17 (saite)
principā ir sanācis pajokoties ar tādu kombināciju, kad tas medus tiek piemests saldējumam klāt.
Rezultātā lai sajustu medus garšu tad ar karotīti jāpaķēž no krūzītes apakšas kāds pikucis ar visu icekream. Garša ta interesanta, bet tas medus jau kļūst pārāk ciets salīdzinoši ar saldējumu

(Atbildēt uz šo)


[info]psihs
2012-07-08 20:04 (saite)
Since honey normally exists below its melting point, it is a supercooled liquid. At very low temperatures, honey will not freeze solid. Instead, as the temperatures become colder, the viscosity of honey increases. Like most viscous liquids, the honey will become thick and sluggish with decreasing temperature. While appearing or even feeling solid, it will continue to flow at very slow rates. Honey has a glass transition between -42 and -51 °C. Below this temperature, honey enters a glassy state and will become an amorphous solid (noncrystalline).

(Atbildēt uz šo)


[info]putnupr
2012-07-09 11:48 (saite)
kristāldzidrais

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]psihs
2012-07-09 12:54 (saite)
kas jāņem līdzi un jāvelk mugurā 2-3 dienu pārgājienā gar jūras krastu?
http://klab.lv/users/elpa/680288.html

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]putnupr
2012-07-09 14:06 (saite)
mēdz iet pārgājienos?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]psihs
2012-07-09 14:37 (saite)
uz veikalu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?