psihs (
psihs
) rakstīja
gribam_zinaat
kopienā,
@
2012
-
07
-
08
17:38:00
šiķidro medu var sasaldēt, kā garšo sasaldēts medus?
(
Lasīt komentārus
) - (
Ierakstīt jaunu komentāru
)
psihs
2012-07-08 20:04
(
saite
)
Since honey normally exists below its melting point, it is a supercooled liquid. At very low temperatures, honey will not freeze solid. Instead, as the temperatures become colder, the viscosity of honey increases. Like most viscous liquids, the honey will become thick and sluggish with decreasing temperature. While appearing or even feeling solid, it will continue to flow at very slow rates. Honey has a glass transition between -42 and -51 °C. Below this temperature, honey enters a glassy state and will become an amorphous solid (noncrystalline).
(
Atbildēt uz šo
)
(
Lasīt komentārus
) -
Neesi iežurnalējies.
Iežurnalēties?
Navigate:
Sveiks, Cibiņ!
Login
Bīdīt tekstus
Izveidot jaunu dienasgrāmatu
Latest posts
Meklēšana
Random!
Katalogs
Pēc Interesēm
Advanced
Pirmā palīdzība
Aizmirsu paroli!
Lapas karte
Browse Options
Contact Info
Ask a Question
FAQ
Info par Cibu...
Statistics
Download
General Info
Lietošanas noteikumi
Informācijas privātums
Juridiskā informācija
Lapas karte
Browse Options