. ([info]zintish) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2010-06-03 17:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kā varētu pagatavot ne pārāk treknu kremu kūkai?
izsmeļošāk jautājums uzdots te 


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sivns_sniegaa
2010-06-03 20:32 (saite)
nu, man liekas vienkāršākais ir putukrējums + kautkasgaršai savārīts (kakao vai banāni,piemēram), kamī izkausē želatīnu un tad visu kopā samaisa, kad atdzisis. trekni arī nav.

(Atbildēt uz šo)


[info]platformene
2010-06-03 21:00 (saite)
vienkārši putukrējums
mēs mājās arī mēdzam reizēm TIKAI skābo krējumu uz kūkas pa virsu likt...

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?