putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2010-10-07 09:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
abi labi un veltījums ch.
tikko ēdu: kabača šķēlē iecepta ola, pāri tomāta šķēles, pārkaisīts ar parmezānu. pa vidu pesto.
tagad ēdu: kabača šķēlē iecepta ola, pāri tomāta šķēles, pārkaisīts ar parmezānu. pa vidu adžiks.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chaika
2010-10-07 10:00 (saite)
:))) ja Tu par mani smejies, tad bez olas - pārējais toč kāpj galvā

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]_re_
2010-10-07 10:06 (saite)
jou, pie olas tā arī nodomāju. bet es nesmejos, es mazliet ķircinu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]grammar_nazi
2010-10-20 18:49 (saite)
Parmigiano-Reggiano sieru, ko, ražojot ārpus noteiktām Itālijas provincēm, pasaulē pazīst kā Parmesan, latviski sauc par Parmas sieru. Gaļu pārklāj ar plānu šķēlīti Parmas siera.

Kaukāza garšvielu, kas krieviski rakstāma kā аджика, abhāzu аџьыка, angliski adjika, arī adzhika, nav pamata atveidot latviski citādi kā vien sieviešu dzimtē: adžika. Cūkgaļa adžikas marinādē.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]_re_
2010-10-20 19:12 (saite)
ā, palīgā, mani sadūra!

tagad pārlasot brīnos par adžiku, jo to es uztveru kā adžika. par Parmu paldies. rakstot skatījos kā pareizi parmezāns vai parmazāns, bet līdz Parmai netiku.

klau, kāda izcelsme ir vārdam Nazi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?