grammar_nazi ([info]grammar_nazi) rakstīja,
Parmigiano-Reggiano sieru, ko, ražojot ārpus noteiktām Itālijas provincēm, pasaulē pazīst kā Parmesan, latviski sauc par Parmas sieru. Gaļu pārklāj ar plānu šķēlīti Parmas siera.

Kaukāza garšvielu, kas krieviski rakstāma kā аджика, abhāzu аџьыка, angliski adjika, arī adzhika, nav pamata atveidot latviski citādi kā vien sieviešu dzimtē: adžika. Cūkgaļa adžikas marinādē.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?