« previous entry | next entry »
Jan. 29., 2006 | 05:52 pm
posted by: aspirins in pajautaa

alus ir
vēl tikai jāmēģina uzmeistarot ķiploku grauzdiņi
kāds ir mēģinājis mājas apstākļos tos cept? ko tur īsti vajag?
saspiež ķiplokus un ar to masu ieziež maizi, samērcē to formas maizi eļļā un cep - vai tas viss, vai vēl ko vajag?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

MaKo

from: [info]mako
date: Jan. 29., 2006 - 05:56 pm
#

Vispirms uzcep maizi uz pannas, eļļā. Un tikai pēc tam pievieno saberztus ķiplokus un sāli. Nevajag cept ķiplokus.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]aspirins
date: Jan. 29., 2006 - 06:03 pm
#

ok!
paldies;)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]semo
date: Jan. 29., 2006 - 06:06 pm
#

sacep rupjmaizi (kjiegjelja) un tad vienkaarshi ar nomizotu kjiploku ieriivee ;)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]aspirins
date: Jan. 29., 2006 - 06:07 pm
#

kā, nav pat tas ķiploks jāspiež?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


semiole

from: [info]semiole
date: Jan. 29., 2006 - 06:17 pm
#

tak līdzekļi, kā dabū to ķiploka garšu, ir dažādi:) un galvenais - visi pareizi:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]aspirins
date: Jan. 29., 2006 - 06:19 pm
#

gribas, lai būtu visgaršīgāk, lai sanāk tādi, kā Lidojošajā Vardē vismaz;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


MaKo

from: [info]mako
date: Jan. 29., 2006 - 06:25 pm
#

Katram savas garšas kārpiņas. man patīk ļoti ķiplokaini - es saspiežu ķiploku un bagātīgi pielieku maizei šķīvī. Citam - tikai smaržai, ierīvē...
Experimentē. Viss tavās roķelēs.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]aspirins
date: Jan. 29., 2006 - 06:30 pm
#

man ar patīk tādi ķiplokaināki - tad nu spiedīs to šķīvi varen klātu;))))

Atbildēt | Iepriekšējais


Young & braless

from: [info]made_in_china
date: Jan. 29., 2006 - 06:23 pm
#

Nu jaa, buutiibaa tikai jaaieziezh ar kjiploku ceptu maizi. :)
Viegli un aatri, kas pats labaakais.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]aspirins
date: Jan. 29., 2006 - 06:25 pm
#

tas der, ka viegli un ātri;)

Atbildēt | Iepriekšējais