Comments: |
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/29025/768) | From: | fleur |
Date: | May 11th, 2010 - 05:21 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Super, ka šitā ņemies!:) Lai aug griedamies!:)
:) Arājs prieka nevarēja, Maliņa stāvēdams :)
mani ieinteresēja tie vīngliemeži un pienenes... ja zinātu, kā sagatavot, mestos ievākt!
Nu, par gliemežiem - tas ir jautājums ravejsledzejsam, es tā uzreiz neatminos. Bet pienenes - elementāri. Salasi 350 ziedošas pilnībā atplaukušas pieneņu galvas, izkrati vaboles, aplej galvas ar 1l auksta ūdens un vāri 1h. Tad galvas jānokāš, bet šķidrumam jāpievieno 1 kg cukura un jāvāra vēl 1h uz lēnas uguns. Ja grib, var pievienot 15 min pirms vārīšanās beigām viena citrona sulu. Nu i tad vai nu apēd, vai karstu lej burkās un aizvāko kā parastu zapti.
From: | diana |
Date: | May 13th, 2010 - 03:12 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Es tieši nācu skatīties Tavā žurnālā, kā tas jādara. Stāsti manim, Daugaviņa, vai tām galvām ir vai nav viss zaļais jāplēš nost? Vai var vienkārši ar tām kauslapām (? Nezinu, kā sauc tās zaļās apakšējās) vārīt?
Nu, ja grib ķēpāties, tad ir cilvēki, kas plēš laukā tikai tās dzeltenās lapiņas, bet parasti jau (un es arī) vāra visu galvu ar visām zaļajām kauslapām.
From: | diana |
Date: | May 14th, 2010 - 01:21 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Super, mēģināšu tūlīt uzbrūvēt. Ja būtu jāplēš tās zaļās nost, drīzāk jau ka nekrāmētos, bet izklausās baigi vilinoši.
jaa, mes ari sodien sito meginasim
Nu malacis, ka iztīrīji vietu nezālēm kur augt - runā, ka balandu zupai neesot ne vainas. Kādas šķirnes kartfeļi? Adretta?
balandu zupa ir burvīga. es tak mūzdienu ar tēvu, karoju. šams balandas ravē ārā pirms tās zupas gatavību sasniedz... un to nākas darīt katru gadu. nekādi viņam nepielec, ka balandas jāatstāj. vīrieši ir tik mācīties nespējīgi radījumi... taisni šausmas ;o)
Tu kā vāri. Tjipa ar žāvētu gaļu un putraimiem vai kā citādi?
es vārīju drīzāk līdzīgu sakņu zupai. man putraimi ne visai.
O, šie man patīk. Adretta tomēr par šķīstošu, ja nu vienīgi putrai, tad gan ņemu Adrettu. Pārsvarā pārtiekam no Lauras (zināšanai, ja šausmīgi daudz Tev saaug - esam potenciālie noņēmēji). :)
Nu redzēs, kas tur sanāks :)
Karpeļiem vajadzētu būt ap 20 tonnām no hektāra svaigā zemē. Ja nav baigi nabadzīga, bet neizklausās. Bet nu zvērs gan, es ar skaudību lasu. Jaunība...
20 t no ha tas ir uz lauka, bet te jau kats kartupelis tiek apčubināts :D
Un kāda nu te vairs jaunība :D Kaulus lauž, mugura krakšķ pēc šitādiem darbiem :D
nah radiem liekēžiem. Ja būs par daudz, tad atpirkšu nevis par smukām acēm, bet par reālām naudām
es arī jau tagad piesakos uz karpeļiem. :) bet vispār - visu cieņu par darbasparu! bet pa kuru laiku? ko bērns dara?
Parasti rauju, pa fikso, kamēr sīkā guļ pusdienlaiku. :D Nu vai arī viņa sēž ratos un pēta, ko es daru. Nu bet, kad sāk nākt virsū niķi un viss apnicis, nu tad neko - jābeidz. Tāpēc jau tik ilgi sanāca :D
Nuvo - jauki. Klientūra jau piesakās :D
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/171875/24152) | From: | nova |
Date: | May 12th, 2010 - 08:42 am |
---|
| | | (Link) |
|
jā, no saviem biroja augstumiem nu tik ar sērām atceros, kā es plosījos savā istabas lieluma dārzā, kad manā rīcībā bija rīts, vakars un diena. bet nu sakarā ar atgriešanos lielpilsētas džungļos savējos lauku džungļus redzu vien kādu brīdi, tāpēc labi vien ir, ka man tur vien pāris zemenes utml., citādi beigtos nost, ka netieku apkopt/ btw, a kas Tev par lopu? suns, vai?
Lops ir kaza. Vot par to lielpilsētu es arī raizējos. Sastādīju, bet tūliņ uz darbu jāiet. Ravēšu sestdienās. Vispār aina zīmējas baisa - katru sestdienu rukāšana pa dārzu un pagalmu, bet svētdienas - zaptes, konservi, sulas un bulciņu cepšana, ko ņemt līdzi. Ārprāc! | |