Thu, Feb. 7th, 2013, 10:33 am

Jauki, ka cilvēki raksta, kā ir. Bez izlocīšanās un gariem vārdiem. Piemēram, dzimtā ēdnīca šodien pusdienās piedāvās "Grilēta vistas fileja pārcepta ar čili ananāsiem".

Pārējais pusdienu piedāvājums varētu būt, piemēram "Rīsi pārvārīti" un "Kāpostu tīteņi pusjēli". Ēdienkarte bez viltus, maldības un spaidiem.

Thu, Feb. 7th, 2013, 10:39 am
[info]rediiss

::D

Thu, Feb. 7th, 2013, 10:45 am
[info]f

"baltā mērce kunkuļaina"

(īk!)

Thu, Feb. 7th, 2013, 10:49 am
[info]rediiss

sabiedriskās ēdināšanas iestādēm vajadzētu aizliegt izgatavot šo kulinārijas brīnumu!

Thu, Feb. 7th, 2013, 10:49 am
[info]nova

nu, mūsējā vispār ir pērļu krātuve, sākot ar cālis "Tabaka" un beidzot ar biezpiena radžiņu.

Thu, Feb. 7th, 2013, 11:01 am
[info]bozena

Zupa, viņnedēļas.

Thu, Feb. 7th, 2013, 11:07 am
[info]biezpientaure

to var saprast arī tā, ka vakardienas fileja šodien cepta ar atdzesētiem bananāsiem.

Thu, Feb. 7th, 2013, 11:14 am
[info]zirka

šodienas piedāvājums: vakardienas pārpalikums, savārīts gulašā/stroganovā/sautējumā

Thu, Feb. 7th, 2013, 01:45 pm
[info]f

pica margarita!

(naša raša; trū storī; vai arī komedī klab)

Thu, Feb. 7th, 2013, 11:24 am
[info]kihelkonna

kartupeļi, zili.
mana sirds gan pieder sieru salātiem.