aluka ([info]aluka) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2010-05-04 01:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vai piens paliek treknāks, kad kļūst par kefīru?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]komeeta_naak
2010-05-04 02:02 (saite)

(Atbildēt uz šo)


[info]psihs
2010-05-04 08:03 (saite)
pieņemot, ja kāda daļa ūdens iztvaiko tad jau kļūst

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]psihs
2010-05-04 08:04 (saite)
bet vispār kerfīrs ir kā veca mūļa sperma

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]putnupr
2010-05-04 12:04 (saite)
piens pats par sevi tāpat vien nekļūst par kefīru, kefīra iegūst, izmantojot speciālu sēnīti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aluka
2010-05-04 13:35 (saite)
Tur jau ir tas spociņš. Sēnīte piedalās kefīra radīšanas procesā un pēc tam, vai tā paliek kefīrā? Ja paliek, tad tas ir treknāks, jo tie taču ir dzīvu organismu līķīši?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?