pasūtot picu, jūs domājat par dabu un visu dzīvo. gaļēdāji dzīvnieki, kas saplēš izmisušu parašūtistu. iekāries kokā krītot no picas piegādes vietas, tu biji laimīga līdz zemē nokrita viņa piezīmju grāmata tu viņš rupjiem vārdiem nolamāja klientelli un bāc tu padzeries krāna ūdeni bāc tas ir ģeniāli
Šķiņķis tiek gatavots no dzīvnieka augšstilba vai pakaļas gabala, tam ir vienlaidus muskulis (liesums) un virs tā vienlaidus 1-3 cm zemādas tauku slānis. Bekons tiek radīts īpašas audzēšānās tehnoloģijas rezultātā, kur cūcis! (nemēdz būt lielopa vai aitas bekons :) ) ik pēc dažām nedēļam tiek barots sātīgi un turot šaurā aizgaldā pārmaiņus ar ar barošnu tikai ar zaļbarību un skraidīšanu pa aploku. Rezultātā sanāk smuki cauraugusi gaļiņa kurā mijas daudzas pāris milimetrus biezas lieluma un treknuma kārtiņas. Protams pie mūsdienu mārketinga kad pārdevējs, lai labāk nopērdotu preci, var dajebko nosaukt dajebkā, un nepavisam nejusties melis, ir redzēti pat tādi brīnumi kā sūdīgas kvalitātes DVD pleijeris, kopā 5 mazām un pavisam sūdīgām grabošām plastmasas tumbiņām, kurš tiek nosaukts lepni - par mājās kinozāli. Vai arī čipši kuri apkaisīti ar kaut kādu mistisku sarkanbrūnu pulverīti un uz paciņas rakstīts "ar bekonu" :) Tā kā visticāmāk vari pasūtīt jebkuru no augšminētajām picām un ne ar vienu ne otru, ne šķiņķis ne bekons nebūs pat vienā ēkā kādreiz atradies. :)
from:
rururuusina
date: Nov. 11., 2006 - 06:35 pm
#
Atbildēt
from:
kangaroo
date: Nov. 11., 2006 - 06:38 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
kangaroo
date: Nov. 11., 2006 - 06:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
lyrfeel
date: Nov. 11., 2006 - 06:42 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
kalteti_aboli
date: Nov. 11., 2006 - 06:43 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
lyrfeel
date: Nov. 11., 2006 - 06:48 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
agressor
date: Nov. 11., 2006 - 07:53 pm
#
bekons
picā abi ir garšīgi (ļoti)
Atbildēt
from:
dhonass
date: Nov. 11., 2006 - 08:49 pm
#
Atbildēt
from:
petro
date: Nov. 12., 2006 - 10:37 am
#
Atbildēt