. ([info]zintish) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2004-03-09 00:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
garshiigi ar makaroniem.
* shausmiigi vienkaarshi. un klat nav jaastaav.
* vegjetaarieshi var gavileet. tur, kur teikts 'vista' var izmantot konserveetu tunci. garsha nebuut nekljuust sliktaaka.
* var izmantot paari palikushus aukstus makaronus no kaadas agraakas eedienreizes.

taatad saalsuudenii novaara makaronus. ( sheit man vislabaak patiik izmantot plakanos, taadus, itkaa spagetti buutu paarbraucis celja rullis). iekrauj tos siltumizturiigaa traukaa (vienalga, aukstus vai siltus).
zhaaveetu vistas galju (vai vistas ruleti, vai vaariitu vistu, vienalga, ka tikai taa buutu gatava eeshanai) sagriezh gabalinjos, ieliek tai pashaa traukaa.
veel tur liek kubinjos sagrieztu cukini, ljoti plaanas siipolu pusshkjeeliites, konserveetu kukuruuzu (ja taada garsho) un jebkaadus citus daarzenjus, kurus vien ir veelme eest, sagrieztus liidziiga izmeera gabalinjos.
visu pasaakumu paarkaisa ar pieklaajiigu daudzumu riiveeta siera un sajauc.
liek uz 20min videeji karstaa cepeshkraasnii, trauku apsedzot ar vaaku vai folliju.
tagad driikst eest.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]viesturs
2004-03-09 11:09 (saite)
A JA NAV CEPEŠKRĀSNS... ?
IR VARIANTI?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zintish
2004-03-09 15:25 (saite)
nu, ir variants. visus klaat liekamos daarzenjus apcep uz pannas, kameer gatavi, karstus liek pie karstiem makaroniem un uzsildiitas vistas un sekojoshi jauc ar sieru. bet nebuus tik garshiigi.
un ja nu peekshnji ir mikroviljnju kraasns vai karstaa gaisa kraasninja, to arii var izmantot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2004-03-10 00:26 (saite)
Ideja izklausās burvīgi vienkārša. Es tikai nekad mūžā neesmu cukīnī ēdusi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zintish
2004-03-10 12:02 (saite)
cukini ir okei.
bet jaauzmanaas, tie reizeem meedz buut ruugti, taapat kaa gurkji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]misame
2004-03-10 19:12 (saite)
Izklausās jau nu dikti labs.

Diezgan līdzīgu pārtiku biju saveidojis pagājušonedēļ.
Apmēram tā:
Ņemam smukos makaronus, kas ir kastītēs, tādi krāsaini un cauruļveida. (Bet patiesībā laikam jau vienalga, kādi makaroni). Tos novārām. Kamēr vārās makaroni, sagatavojam mērci no (pēc brīvas gribas izvēlētas) knorr cepamās zupas un mizoto tomātu konserviem. Cenšamies neizēst visu mērci, jo tā viena pati ir garšīga. Vēl pa to laiku apcepam sagriežam arī nedaudz (vienu mazo kastīti) šampinjonu un mazliet apcepam pannā.
Kad makaroni ir puslīdz mīksti, tos pamazām pārvieto uz siltumizturīgo trauku, pa vidu berot (optional) rīvēto sieru un apceptos šampinjonus. Beigās visam pārlej pāri mērci. Cep cepeškrāsnī ~40min. (nezinu, kāpēc tik ilgi, varbūt var arī mazāk).
Zupu var aizvietot ar vienkārši pagatavotu miltu mērci + garšvielām. Tomātu konservus var aizvietot ar īstiem tomātiem, kas sacepti līdz "šļura" kondīcijai uz pannas. Nu, jā... makaronus faktiski var labi aizvietot ar kartupeļu/burkānu šķēlīšu sajaukumu (bet tad būs jācep ~1h).

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?