-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-06-18 21:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
atšķirībā no citiem gadiem, šīs zaļās ziemas iesākumā mēs gandrīz katru dienu nopērkam kilogramu zemeņu. un apēdam. lielākoties tāpat, svaigas. nav tā, ka baigi gribētos ēst visus tos pesticīdus, bet tad atkal, garšīgi un teorētiski tur būtu jābūt arī kaut kādiem vitamīniem. daļu atkal sablenderēju un sasaldēju trauciņos vai nesaldēju un šķaidu ar ko nu tur kokteiļiem.
atšķirībā no citiem gadiem - forši :)

varbūt kādam no jums ir kādas foršas zemeņu receptes?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]echoes
2014-06-18 21:45 (saite)
http://krista.lv/2014/05/saldejums-uz-kocina/

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2014-06-18 21:54 (saite)
ahā, paldies, šo gan biju redzējusi, bet tas links ir jauks :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mirdzums
2014-06-18 22:07 (saite)
Tu saldē arī neblenderētu? Mazāk labuma iet postā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2014-06-18 22:12 (saite)
kāds labums iet postā blenderējot?

ja Tu man jautā, vai saldēju ogas glabāšanai, aicinu atsaukt atmiņā manu ledusskapi. tas sapratīsi, tieši cik liela ir mana saldēva un tieši cik daudz vietas tur ir. ļoti knapi jaudāju iespiest tajā dažas saldējuma porcijas :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mirdzums
2014-06-20 14:05 (saite)
:D Ā, pareizi. Piedod manu paviršumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

neesmu gan mēģinājusi
[info]str
2014-06-19 14:30 (saite)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=528121680648003&set=pcb.528121783981326&type=1&theater

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?