Krievu valoda
« previous entry | next entry »
Mar. 13., 2013 | 10:43 am
posted by: esmansev in pajautaa
Kas ir КЛЕТЧАТКА? Klijas ir отруби. Help, nesaprotu, ko man ta mīklai jājauc klāt :(
Paldies
Paldies
from: str
date: Mar. 13., 2013 - 11:48 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: esmansev
date: Mar. 13., 2013 - 11:55 am
#
Bet mani mulsina, ka receptē ir abas divas minētas. Tas ir abas jāliek klāt. :(
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: str
date: Mar. 13., 2013 - 01:36 pm
#
http://www.marlie.lv/
paņem auzu klijas
Atbildēt | Iepriekšējais
from: sirdna
date: Mar. 13., 2013 - 12:11 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: esmansev
date: Mar. 13., 2013 - 12:58 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: antuanete
date: Mar. 13., 2013 - 01:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: esmansev
date: Mar. 13., 2013 - 01:04 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: antuanete
date: Mar. 13., 2013 - 01:36 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
ja sosu huji
from: durka
date: Mar. 13., 2013 - 12:16 pm
#
клетчатка
Krievu-latviešu vārdnīca
lietv.
1) celuloze; šķiedrviela
2) šūnaudi
Termins
Agronomijas termini
1) kokšķiedra
Atbildēt
from: dienasgramata
date: Mar. 13., 2013 - 12:35 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: pievakare
date: Mar. 13., 2013 - 05:24 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: walkire
date: Mar. 13., 2013 - 12:53 pm
#
Atbildēt
from: melnaa_maashele
date: Mar. 13., 2013 - 02:39 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: esmansev
date: Mar. 13., 2013 - 05:37 pm
#
Печенье цельнозерновое с клетчаткой, шоколадом и цукатами.
Ингредиенты: 100гр Овсяные отруби, 100гр овсяные хлопья, 50гр фруктоза, 6гр разрыхлитель,100грбиойогурт ,60гр растительное масло,40гр цукатов,40гр черного шоколада 75%, 30гр клетчатки.
Замешиваем все ингредиенты. Из полученной массы катаем шарики и ставим их в морозилку на 15-20 минут. Выпекаем при температуре 175 градусов 15-25 минут.
Atbildēt | Iepriekšējais