ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2006-05-25 23:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jā, un riktīgi feini bija tad, kad ōme paziņoja - šitā nu gan ir beigta. Agrāk baltmaize sakalta, nevis sapuva, jo nebija ietīta celofānā. Un tad to sakaltušo baltmaizi sagrieza šķēlēs, izmērcēja pienā un uz pannas, kā tādu pankūku. Pēc tam, kad pienā izmērcētā baltmaizīte bija apcepusies brūngana un mīksta, uzkaisīja cukuru un degošiem pirkstiem šķinīja iekšā uzdzerdami kefīru.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]badlaks
2006-05-24 23:14 (saite)
Agrāk vispār bija labāk, bet veca baltmaize ir un paliek veca baltmaize

(Atbildēt uz šo)

mmm
[info]anabella
2006-05-24 23:38 (saite)
Vēl kā tagad varu to cepto baltmaizi sagaršot.

(Atbildēt uz šo)


[info]mass
2006-05-24 23:42 (saite)
Mana ōme gan jau tolaik bija progresīva un maizi bāza plastmasas kulēs. To kas sapuva kaltēja uz radiatoriem lai vēlāk vestu uz laukiem kā vistu/cūku barību.

Bet to cepto arī viņa taisīja, tagad tikai aizdomājos, nez no kādiem resursiem tā tika iegūta.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ns
2006-05-25 07:39 (saite)
lūk - atklāsmes no bērnības :)

bet liekas, ka [info]racoon drīz sāks stāstīt par laikiem "kad mēs četrdesmit piektajā pie Volgogradas...". beidzot :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?