Kakje (
kakje
) rakstīja,
@
2006
-
08
-
07
18:47:00
blēēē... nu vot kāpēc cilvēkiem ir mānija sapurgāt labus ēdienus ar etiķi.... da jebkur piegāzīs.
(
Ierakstīt jaunu komentāru
)
viola
2006-08-07 19:38
(
saite
)
Taisnība /domās atceras tos etiķainos svaigu kāpostu salātus, ko parasti pie otrā ēdiena darbavietā gribēja piespricēt pavāre... Viola parasti no tiem KATEGORISKI ATTEICĀS/
&vēl viena kolēģe bija ieņēmusi galvā (laikam takš no pakaļas, no galvas TĀDAS I-dējas nerodas), ka etiķa turēšana kabinetā iekš vaļēja bunduļa kauko veicinot - toļi jaunības saglabāšanos (aha, šitam staigājošam mironim it īpaši tas var līdzēt), toļi neitralizējot smakas... audzēkņi noprotestēja... bet oda gan tur nelāgi...
(
Atbildēt uz šo
) (
Diskusija
)
kakje
2006-08-07 19:45
(
saite
)
mnja.
un kāpēc, piem., mazsālītiem gurķiem ir jālej klāt esence? sitiet mani - nesapratīšu...
par etiķi un nesmirdīgu gaisu es arī esmu dzirdējusi - māmiķis mans regulāri virtuvē turēja bļodiņu ar etiķi un reizi pa reizei arī ledusskapī. ak laiki, ak tikumi... :)
(
Atbildēt uz šo
) (
Iepriekšējais
)
Neesi iežurnalējies.
Iežurnalēties?
Navigate:
Sveiks, Cibiņ!
Login
Bīdīt tekstus
Izveidot jaunu dienasgrāmatu
Latest posts
Meklēšana
Random!
Katalogs
Pēc Interesēm
Advanced
Pirmā palīdzība
Aizmirsu paroli!
Lapas karte
Browse Options
Contact Info
Ask a Question
FAQ
Info par Cibu...
Statistics
Download
General Info
Lietošanas noteikumi
Informācijas privātums
Juridiskā informācija
Lapas karte
Browse Options