pajautaa

Bekons un šķiņķis

« previous entry | next entry »
Nov. 11., 2006 | 06:31 pm
posted by: lyrfeel in pajautaa

Ar ko īsti atšķiras bekons no šķiņķa? Teiksim, pasūtot picu

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

rururuu

from: [info]rururuusina
date: Nov. 11., 2006 - 06:35 pm
#

man liekas, ka bekonā bija speķis ar. bet šķiņķis..laikam bija liesums. a moš jaucu. nezinu.

Atbildēt


from: [info]kangaroo
date: Nov. 11., 2006 - 06:38 pm
#

Šķiņķis var būt jebkura dzīvnieka pakaļkājas gabals, bet bekons būs jebkura vieta no cūkas.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]kangaroo
date: Nov. 11., 2006 - 06:38 pm
#

Katrā ziņā bekons būs treknāks. Un picas gadījumā- arī sulīgāks.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Lyr

from: [info]lyrfeel
date: Nov. 11., 2006 - 06:42 pm
#

Ahā, skaidrs, paldies. Tas i baigi labi

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]kalteti_aboli
date: Nov. 11., 2006 - 06:43 pm
#

pasūtot picu, jūs domājat par dabu un visu dzīvo. gaļēdāji dzīvnieki, kas saplēš izmisušu parašūtistu. iekāries kokā krītot no picas piegādes vietas, tu biji laimīga līdz zemē nokrita viņa piezīmju grāmata tu viņš rupjiem vārdiem nolamāja klientelli un bāc tu padzeries krāna ūdeni bāc tas ir ģeniāli

Atbildēt | Diskusija


Lyr

from: [info]lyrfeel
date: Nov. 11., 2006 - 06:48 pm
#

Ohō, vesela eseja! ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


agressor

from: [info]agressor
date: Nov. 11., 2006 - 07:53 pm
#

šķiņķis


bekons


picā abi ir garšīgi (ļoti)

Atbildēt


sieviete, parastā

from: [info]dhonass
date: Nov. 11., 2006 - 08:49 pm
#

Atšķirība - bekons kādreiz omulīgi rukšķēja piemājas kūtiņā, bet šķiņķis agrāk bija jebkurš sevi cienošs mājlops.

Atbildēt


from: [info]petro
date: Nov. 12., 2006 - 10:37 am
#

Šķiņķis tiek gatavots no dzīvnieka augšstilba vai pakaļas gabala, tam ir vienlaidus muskulis (liesums) un virs tā vienlaidus 1-3 cm zemādas tauku slānis. Bekons tiek radīts īpašas audzēšānās tehnoloģijas rezultātā, kur cūcis! (nemēdz būt lielopa vai aitas bekons :) ) ik pēc dažām nedēļam tiek barots sātīgi un turot šaurā aizgaldā pārmaiņus ar ar barošnu tikai ar zaļbarību un skraidīšanu pa aploku. Rezultātā sanāk smuki cauraugusi gaļiņa kurā mijas daudzas pāris milimetrus biezas lieluma un treknuma kārtiņas. Protams pie mūsdienu mārketinga kad pārdevējs, lai labāk nopērdotu preci, var dajebko nosaukt dajebkā, un nepavisam nejusties melis, ir redzēti pat tādi brīnumi kā sūdīgas kvalitātes DVD pleijeris, kopā 5 mazām un pavisam sūdīgām grabošām plastmasas tumbiņām, kurš tiek nosaukts lepni - par mājās kinozāli. Vai arī čipši kuri apkaisīti ar kaut kādu mistisku sarkanbrūnu pulverīti un uz paciņas rakstīts "ar bekonu" :) Tā kā visticāmāk vari pasūtīt jebkuru no augšminētajām picām un ne ar vienu ne otru, ne šķiņķis ne bekons nebūs pat vienā ēkā kādreiz atradies. :)

Atbildēt