zupcis ([info]zupcis) rakstīja [info]ventilators kopienā,
@ 2012-01-30 13:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pofig uz salu, ventilators atkal griežas



Kas ir ventilators ?
[info]ventilators ir cibas galaktiskās retorikas čempionāts, kurā izdomas bagātākie un drosmīgākie sviesta cibas autori mērās ar drosmi un izdomu. Šī būs nu jau trešā čempionāta reinkarnācija. Lai labāk izprastu šī pasākuma būtību ieteicams palasīt iepriekšējos ierakstus.

Kā norisinās čempionāts?
Rakstot kreatīvus, haikas, epifānijas, harmsismus, detektīvromānus, veidojot videomateriālus, bildes, komponējot skaņdarbus, publicējot savus kailfoto, brīva vieta iztēlei.

Un kas tālāk?
Autori tiek sadalīti pa pāriem, katrs no viņiem nodarbojas ar radošo procesu un vēlāk par viņu darbiem balso lasītāji. Tikai uzvarētāji tiek tālāk, un piedalās nākamajā kārtā. Beigās paliks tikai viens.

Kā man piedalīties ?
Šī ieraksta komentāros jāieraksta frāze „Es piedalos”, vai kādu citu oriģinālāku teikumu. Pieteikšanās beidzas pēc nedēļas (6. Februārī plkst 17.00) Ērtuma labad ieteicams šo komūnu piedraugot.

Sludiniet par ventilatoru tuvu un tālu, jo vairāk dalībnieku, jo spraigāka cīņa. Kā arī sekojiet līdzi komūnas ierakstiem, jo šeit tiks ķidāti organizatoriska raktura jautājumi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kruts
2012-02-16 14:02 (saite)
eh, nokavēju...

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?