while the limousines wait in the street ([info]up) rakstīja [info]ventilators kopienā,
@ 2010-11-18 12:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dievs, daba, darbs & transformeri.

Un sestajā dienā Dievs radīja Annas Brigaderes kopoto rakstu sējumus. Viņš teica vārdu un lapas pašķīrās, tēli kā skudras izlīda un izklīda kur nu kurais. Bārenīte Maija, lakatiņu sakārtojusi un augšējo podziņu aizpogājusi devās meklēt kur lai roku pieliek, Paija, draiski ķiķinādama un strīpainos brunčus sacēlusi aiz koka kārtoja dabiskās vajadzības, Lolitas brīnumputns iespurdza kokā ikurāt blakus aizliegtajam auglim, bet Sprīdītis, apstājies strēķīti tālāk, iedūra zemē lāpstu un domīgi kasīja pautus.
Atskanēja čaboņa tuvējā krūmā. Sprīdītis satrūcies izvilka roku no biksēm, pacēla pie deguna un saviebies noslaucīja krekla stērbelē. Čaboņa kļuva skaļāka un lapas pašķīrās - klajumā čīkstēdams izripoja veidojums, kas izskatījās pēc lauku meičas, kuras apakšpuse bija aizstāta ar skrituļdēli.
He-llo, no ierīces atskanēja metāliska balss, I am robot A2NN3L, designed to serve my master, Press any key to execute the re-programming sequence.Brīdi vilcinājies, Sprīdītis pasniedzās un nospieda sarkani mirgojošu pogu vietā, kur butu jāatrodas krūtsgalam. Please say your name out loud for voice recognition programming atskanēja nākamā komanda. Manāmi ieinteresēts Sprīdītis darīja kā teikts. Insert your reproductive organ into the designated cavity at the rear end to finish the installation Sprīdītis pacēla vienu uzaci, joprojām ieturot nelielu distanci apmeta loku dīvainajai ierīcei. Minēto kontakta vietu neieraugot, ievilka elpu un uzmetis kūkumu, kā sprādzienu gaidot, pacēla strīpainā bruncīša malu, kas klājās pār riteņu platformu. Gludajā, ar ādu pārvilktajā korpusā melnēja robota minētā atvere. Sprīdītis nolaida bikses, brīdi paknibinājās lai dabūtu savu reproduktīvo orgānu augšā un ar nopūtu iestūma caurumā. Move forward and backwards several times to accept licence agreement. Installation will be completed upon the deposit of seminal fluid jau atkal ierunājās robots. Iekšā, ārā, iekšā, ārā, pie sevis koncentrējās Sprīdītis, līdz vēdera lejasdaļu sarāva saldi krampji un saspringums atlaidās. Do you want to upgrade your membership for Premium account - unlimited use? Push right button for yes, left for no Ne mirkli nešaubīdamies Sprīdītis pieskārās labajai pogai. Installation completed. Your credit card will be charged $79.99/month. To cancel your subscription, contact customer service by phone 1-800-BEFREE. For technical issues read Troubleshoot section of Service Manual or contact Maintenance Department by phone 1-800-NOFUCK. We appreciate your business. Sprīdītim mazliet aizžņaudzās kakls pārrēķinot dolārus latos, taču kas padarīts, padarīts - Lienīti aplidot tikuntā sanāktu dārgāk. Sprīdītis atlaidās sūnās, A2NN3L nomierinoši dūca blakus. Kaut kur tālumā draiskojās Maija ar Paiju, kokā čivināja brīnumputns. Annel, tu vispār zini, ka šodien ir 18. novembris? Aparāts par atbildi iezumējās un piebrauca tuvāk. Appliance ready for use. Press any button to execute sucking sequence.. Sprīdītis nospieda pogu, aizvēra acis un pastūma gurnus uz priekšu. Tālumā debesīs iesprakšķējās svētku salūts.

Dievs, darbs un lietu mainīgā daba


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nova
2010-11-19 11:28 (saite)
aplausi:D

(Atbildēt uz šo)


[info]kinskis
2010-11-20 11:47 (saite)
Āāāch, cik kruta. Nolasīju visiem te klātesošajiem balsī. Visi ir laimīgi.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?