Vajag, vajag, vajag - [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 14th, 2009|08:17 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vajag
[evia]
linkpiedāvāt variantu

Comments:
[User Picture]
From:[info]mala
Date:June 14th, 2009 - 08:50 pm
(Link)
noskaidrot, kurās valstiis uz šosejām drīkst stopot, un ļoti uzmanīties tajās, kur nedrīkst(piem, Vācijā uz autobāņiem) un mēģinaat sarunāt mašīnas benziintankos, kaa jau te mineeja.
par drošību. saliidzinoshi bišķi drošāk ir stopēt tālbraucējus.
ja braucat vairaaki un sanāk guleet aaraa vai mašīnā, labaak to dariit uz maiņām. Ja nē, somu vēlams mēģinaat iebaazt sev blakus guļammaisā.
liidzi noteikti gaazes baloniņu un nazi un kaadu personu apliecinošu dokumentu, ko turēt atsevišķi no pases.
veel vajag buut iipashi piesardziigam ar polijas(caur kuru drošvien brauksi) robežsargiem un mentiem:).
From:[info]evia
Date:June 14th, 2009 - 08:53 pm
(Link)
kas ar polijas robežsargiem un mentiem?
[User Picture]
From:[info]mala
Date:June 14th, 2009 - 09:03 pm
(Link)
ai ar robežsargiem dariishana tak jau laikam tagad vairs nav, bet nu menti enīvei - īpaša šķira, kas ļoti bieži piekasaas piekasiishanaas pēc, un tu esi pilniigi bezspeeciigs, ja nepaarzini vieeejo likumdošanu.
savukaart, ar robežsargiem ir bijis gadiijums, kad negrib laist paari robežai, jo tu, luuk, neziskaties peec sevis pasee un piedaavaa šo probleemu atrisinaat netaalajaa viesniicaa.
From:[info]evia
Date:June 14th, 2009 - 09:11 pm
(Link)
psc. skaidrs.
From:[info]digna
Date:June 14th, 2009 - 09:07 pm
(Link)
Jā, noteikti, ka kādi ir drošāk stopēt nekā kādu citu -
man ir uzbrucis i tālbraucējs, i netālbraucējs. Un dročītāji arī gana daudzi gadās. Ai, kādi tik visādi viņi nav.

Mani tais situācijās ir paglābusi kaut kāda veiksme pagriezt situāciju tā, ka tas idiots tiek nolikts pie vietas - vai nu sitot un pretojoties un tad bēgot ekstrēmājakos gadījumos, vai arī brutāli diršot viņam virsū, kamēr šis sakaunās un tamlīdzīgi. Jāskatās pēc situācijas.

Un gāzes baloniņš ir ļoti muļķīga ideja, ja runa ir par aizsargāšanos automašīnā - pati tā saelposies, ka nekāda dižā glābšanās tā nebūs - jau pat āra apstākļos to pielietojot, pašai var sanākt sarīties, kur nu vēl mašīnā. Lai vai kā, ja sanāk kādu apgāzēt ar to balōnu, vienmēr jāatceras ar rokām pēc tam neaistikt seju, kož tā inde uz vella paraušanu un ilgi.
[User Picture]
From:[info]mala
Date:June 14th, 2009 - 09:12 pm
(Link)
mašīna nav vieniigaa nedrošā vieta
From:[info]evia
Date:June 14th, 2009 - 09:13 pm
(Link)
tu esi drosmīga!
[User Picture]
From:[info]mala
Date:June 14th, 2009 - 09:41 pm
(Link)
Un es taču nesaku, ka tālbraucēji ir droši. Vnk pēc pašas un apkaarteejo piedziivojumiem - ir bijuši krietni vairaak neforši gadiijumi ar privaatajiem, ar tālbraucējiem pa retam. visaadi jau var buut.bet nu galu galā lielu kravas kasti tomēr ir sarežģītaak, piemēram, pēkšņi iegriezt tumšā meža celiņā utml.
From:[info]digna
Date:June 14th, 2009 - 09:47 pm
(Link)
Nu jā, jā.
Par to mežiņu un celiņu - nekādus mežiņus un celiņus nevajag, ja vecis traks kaut kāds trāpās, man tas tālbraucējs (igaunis) uzbruka, kad biju jau gandrīz mājās - pilsētā (iedomājies Rīgā - kaut kur tur kur Biķernieku iela un mežs). Apstājās, tjipa, lai paskatītos kartē, kā labāk izbraukt līdz kurienei tur. Fui.

Ai, nu katram savādāk tak gadās. Labāk lai vispār negadās.
[User Picture]
From:[info]mala
Date:June 14th, 2009 - 09:55 pm
(Link)
obļa
[User Picture]
From:[info]deloveja_kundze
Date:June 14th, 2009 - 09:09 pm
(Link)
es nepiekristu par tiem tālbraucējiem, jo it kā ok, viņi lielākoties teju vienmēr piestāj un paņem, bet, tā kā viņi brauc baigos gargabalus, nākas šo konkrēto vasju vai sašu paciest visnotaļ ilgi. protams, drošvien ārpus Latvijas tālbraucēji ir jauki un saulaini, bet tie, kurus ir izdevies nostopēt LV, LT un EE, ir bijuši reāli frīki. viens, piemēram, stāstīja par saviem seksuālajiem piedzīvojumiem ar stopētājiem. tiesa, pirms tam gan noteica, ka mēs neesam īsti viņa gaumē. citos ir manīta īpašība pamazām arvien vairāk un biežāk 'nejauši' pieskarties. tā ka manuprāt, tālbraucēji ir absolūti pēdējais variants, vismaz mūsu reģionā
From:[info]evia
Date:June 14th, 2009 - 09:12 pm
(Link)
čau, agnese :D

es taču braukšu ar dāvidu, tākā man liekas, ka visādi tādi negadīsies.
[User Picture]
From:[info]mala
Date:June 14th, 2009 - 09:15 pm
(Link)
ā, nu, ja ar džeku,tad ir ok.vieniigi var gadiities, ka gruutaak nostopeet.
From:[info]evia
Date:June 14th, 2009 - 09:17 pm
(Link)
vo, man arī šitais salikās. lai gan ir dzirdēts, ka pat divus džekus ņemot, tākā, nez, gan jau.

bet zinkā, baile, ka pēkšņi gadās kkādi dikti psaiho, kuri, nez, draud ar ieroci un tā.
[User Picture]
From:[info]mala
Date:June 14th, 2009 - 09:23 pm
(Link)
neenu nav jau taa, ka neņem vipaar, vnk lielaaka iepeejamiiba, ka stundaam jaadirn uz ceļa.bet nu moš noveicas. nujaa, ar psihajiem neprognozeejami.
[User Picture]
From:[info]deloveja_kundze
Date:June 14th, 2009 - 09:27 pm
(Link)
man vienreiz viens šoferīts pēc īsa smalltalk'a tā pa tiešo pajautāja: ''nu, tad mēs sarunāsim kādu seksiņu?'' es stopēju toreiz viena, mēs braucām cauri pilnīgam mežam, apkārt šoseja vien, un viņš brauca pietiekami ātri, lai ideja lekt ārā tiktu atmesta uzreiz. nu un tad nācās sākt izmantot savu iztēli un reāli sākt muldēt, ka nu ziniet, es neatbalstu seksu pirms laulībām, es gaidu savu īsto un vienīgo utml. es pieļauju, ja viņam būtu bijusi augstāka pašpārliecinātība un kaut kāds nazis kabatā, tik viegli apvārdot nebūtu izdevies, bet nu toreiz tas viss beidzās labi, viņš mani izlaida pieturā sveiku un veselu. morāle: ja arī briest kaut kas nelāgs, no tā var (vismaz mēģināt) izkulties mierīgi un ar vārdu palīdzību
[User Picture]
From:[info]deloveja_kundze
Date:June 14th, 2009 - 09:22 pm
(Link)
čau, Evija :D

man liekas, ka ar stopēt ar čomu ir visdrošākais variants (then again, es esmu stopējusi arī viena un ar vēl kādu beibi, un arī viss ir beidzies labi), bet vienalga jau nekad nevar būt drošs par to, kas būs pa ceļam. no otras puses, tieši tas jau ir stopēšanas šarms :)

bet vispār - jums vajadzēs daudz pacietības, spēju risināt smalltalk'us ar šoferiem un labu atmiņu, jo vairākas reizes daži draugi ir aizmirsuši kaut kādas savas somas pa ceļam. nu jā, un labu karti.
From:[info]digna
Date:June 14th, 2009 - 09:34 pm
(Link)
Jā, vo, atcerējos - kartes!
Ar tām kartēm man arī ir pigori bijuši,
ieteicams iegādāties maksimāli detalizētas kartes, savādāk sanāks kā man ar bijušo dzīvesbiedru - divas dienas pērāmies pa kaut kādu maģisko melno trijstūri starp Ostrava - Frydek Mistek Čehijā.. :D
From:[info]321
Date:June 14th, 2009 - 09:21 pm
(Link)
Ja negribas runaat tad obligaati panjem markjeri un uz vietas uztaisi lielu zimi ar vietu vai valsti kur tev tevaj un sedi pie benzintanka durviim gaidot kad kads tev maas!