rū ([info]ruu) rakstīja [info]shobriid_dzeru kopienā,
@ 2011-03-25 01:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

Nav ko liegties - to ka gaišais ir krietni vien grādos štengrāks, atklāju tikai pēc trīs gadu regulāras Branguļainā patērēšanas. Šodien tumšais x 5L.
Komūnai es' sveiks!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]likvidet
2011-03-25 08:12 (saite)
arī, tikai pirms nedēļas uzzināju par stingrumu. vai tas tā Brenguļiem raksturīgi, vai arī tas ir kopīgi vēl citiem?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ruu
2011-03-25 09:08 (saite)
Cik man zināms, Brengulis gāž bik cukuru klāt (oficiāli to gan neviens neteiks). Var jau just, ka gaišais ir krietni vien saldāks, tāpēc skaidrs, ka visā rūgšanas procesā arī udzen kādu grādu vairāk..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?