rū (
ruu
) rakstīja
shobriid_dzeru
kopienā,
@
2011
-
03
-
25
01:21:00
Nav ko liegties - to ka gaišais ir krietni vien grādos štengrāks, atklāju tikai pēc trīs gadu regulāras Branguļainā patērēšanas. Šodien tumšais x 5L.
Komūnai es' sveiks!
(
Ierakstīt jaunu komentāru
)
likvidet
2011-03-25 08:12
(
saite
)
arī, tikai pirms nedēļas uzzināju par stingrumu. vai tas tā Brenguļiem raksturīgi, vai arī tas ir kopīgi vēl citiem?
(
Atbildēt uz šo
) (
Diskusija
)
ruu
2011-03-25 09:08
(
saite
)
Cik man zināms, Brengulis gāž bik cukuru klāt (oficiāli to gan neviens neteiks). Var jau just, ka gaišais ir krietni vien saldāks, tāpēc skaidrs, ka visā rūgšanas procesā arī udzen kādu grādu vairāk..
(
Atbildēt uz šo
) (
Iepriekšējais
)
Neesi iežurnalējies.
Iežurnalēties?
Navigate:
Sveiks, Cibiņ!
Login
Bīdīt tekstus
Izveidot jaunu dienasgrāmatu
Latest posts
Meklēšana
Random!
Katalogs
Pēc Interesēm
Advanced
Pirmā palīdzība
Aizmirsu paroli!
Lapas karte
Browse Options
Contact Info
Ask a Question
FAQ
Info par Cibu...
Statistics
Download
General Info
Lietošanas noteikumi
Informācijas privātums
Juridiskā informācija
Lapas karte
Browse Options