Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja [info]pretpret kopienā,
@ 2010-12-13 12:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Latvijā ceļus tīra labāk
Igauņu žurnālists: Latvijā ceļus tīra labāk

Sniega tīrīšana uz autoceļiem Igaunijā norit sliktāk nekā Latvijā, kaut arī tur ekonomiskā situācija ir sliktāka, atsaucoties uz žurnālistu Anvaru Samostu, vēsta izdevuma Postimees krieviski rakstošā interneta versija.

Radio stacijas Raadio 2 raidījumā, kas veltīts situācijai valstī, Samosts kopā ar kolēģi Kalli Mulli secinājuši, ka ceļu uzturēšanas jomā Igaunijā pēdējo desmit gadu laikā nekas nav būtiski mainījies.
Samosts esot veicis ceļu autobusā no Tallinas uz Rīgu, kad Igaunijas dienvidu daļā sākusies sniega vētra. Pēc Samosta teiktā, līdz Latvijas robežai ceļš esot bijis ļoti "smags", turpretim Latvijas teritorijā ceļš ir bijis tīrāks un ik pēc dažiem kilometriem pretī braukusi ceļu tīrīšanas mašīna.
"Tā vien šķiet, ka Igaunijā noslēgtie līgumi paredz ceļu tīrīšanu tikai tad, kad nav vairs iespējams pabraukt, nevis tad, kad apstākļi to prasa," sacījis Samosts.
Pēc Samosta teiktā, piektdienas vakarā, apmēram 12 stundas pēc stiprās snigšanas beigām, lielākā daļa ielu Rīgas centrā bijušas tīras. "Ielas Rīgā nevar salīdzināt ar Tallinu. Tai pašā laikā mums ir sociālas darba vietas siltos autobusos," sacījis žurnālists.

http://www.tvnet.lv/auto/satiksme/357783-igaunu_zurnalists_latvija_celus_tira_labak


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sirdna
2010-12-13 12:33 (saite)
meli! Tas ir Igaunijā, kur ik pēc 100 metriem brauc mašīna un ar bistoli apšauj sniegpārslas, kuras uzdrošinās nolaisties uz augsti kvalitatīvās šosejas!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]crescendo
2010-12-15 11:29 (saite)
Diemzheel apmeeram taa. Iespeejams kungs ir maldinaats, domaadams, ka latvijaa sniegu no ielas notiira, nevis nokausee ar saali...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?