skuka ([info]skuka) rakstīja [info]politbirojs kopienā,
@ 2003-12-01 02:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Iesaku izlasīt Kaspara Vanaga rakstu 29.novembra dienā "Neoliberāļu solītais makā nekrīt". Man likās interesants un pārliecinošs, bet kā politekonomiskajam nezinītim man pārliecinošs liekas viss, kas pārliecinoši uzrakstīts. Gaidu mūsu ekspertu vērtējumus:)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tarantulz
2003-12-02 10:05 (saite)
Mja, spējīgs jaunietis, ar iekšām.

Viņš kaut kā sarežģīti un emocionāli tur visu aprakstījis, ar pamatīgu sirrealitātes piedevu... Bet patiesībā tak tas ir gaužām vienkārši. Brīvā tirgus apstākļos pie pietiekamas kapitāla koncentrācijas un starptautiskošanās loģisks ir posms, kad uzņēmuma vadība sāk aizdomāties - a par ko mēs viņiem [tb attiecīgajai valstij] īsti maksājam? Par to, ka birojs mums tur mētājās? Da nu nafig, nevajag mums tur biroju. Par tirgu? Tirgojam tak Āzijā arī un neko nemaksājam. Nu tad par ko? Pieņem darbā kaut kādus fizmatu izcilniekus, kas situāciju atrisina.

Savukārt "attīstītās demokrātijas", kas principā jau sen nav vairs īsti demokrātijas, agrāk vai vēlāk atiežas un vienkārši iebāž kaitīgos vadītājus cietumā. Tādēļ pamatā svarīgi ir 2 jautājumi - politiskā ietekme un pacietības mērs. Atbilstoši viņus sabalansējot, darīt var dajebko.

Bet malacis, viennozīmīgi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skuka
2003-12-02 10:55 (saite)
Nav vinjsh nekāds jaunietis gan, nu jau laikam trīsdesmit. Bet - jā - nu tas pats, tas pats. Pareizi būšu sapratusi:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tarantulz
2003-12-02 11:11 (saite)
Hha, un tas tagad jau vairāk nav jaunietis?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?