Jetijs ([info]tarantulz) rakstīja [info]politbirojs kopienā,
@ 2004-03-04 17:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
[info]politbirojs niknojas
Saeima "Lattelekom" mierizlīgumu novērtē kā neizdevīgu darījumu ar valsts nozagšanas pazīmēm
17:00, 4 marts 2004
RĪGA, MAR 04, BNS - Saeima ceturtdien ārkārtas sēdē pieņēma lēmumu, ka valdības trešdien noslēgtais mierizlīgums ar otru "Lattelekom" līdzīpašnieku "TeliaSonera" ir vērtējams kā Latvijas pusei neizdevīgs darījums, kurā saskatāmas valsts nozagšanas pazīmes.
Saeimas lēmumā norādīts, ka Latvija ir atteikusies no iespējas modernizēt telekomunikācijas laukos un no iespējas tiesas ceļā iegūt gandrīz 600 miljonus latu.

Vienlaikus Saeima nolēma, ka valdība ir uzņēmusies Latvijas valstij neizdevīgas saistības - iespējamajā "Lattelekom" privatizācijā sniegt īpašas priekšrocības vienam uzņēmumam "TeliaSonera", kuram ir pirmpirkuma tiesības uz "Lattelekom" valsts akcijām.

"Ir pamats vislielākajām bažām par noslēgtā mierizlīguma negatīvo ietekmi uz ikviena Latvijas iedzīvotāja dzīves līmeni. Tas liek secināt, ka lēmuma pieņēmēji no Latvijas puses nav vadījušies pēc sabiedriskā labuma apsvērumiem - Ministru prezidenta Einara Repšes rīcība mierizlīguma sakarā ir bijusi vai nu klaji neprofesionāla, vai arī savtīgu motīvu diktēta," teikts Saeimas lēmumā par mierizlīguma atbilstību valsts interesēm.
Nu protams. Iespēja tiesas ceļā iegūt 600 miljonus latu. Iespēja aptuveni tikpat liela kā iespēja piedzīt 20m no faktiski neeksistējošā Agalas, ja?

Ja valsts parlaments kaut ko var pateikt par pašu valsti, tad labāk šeit nedzīvot.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

mana valsts
[info]murks
2004-03-05 05:55 (saite)
nja, metas kauns par savu valsti un saviem deputātiem un savu tik viegli manipulējamo tautu ... un kauns arī rakstīt šādus pukstus ... izeja?

viens zaglis nobļaujas "ķeriet zagli!" .. pārējie zagļi korī ar nesaprotošajiem piebalso ... visi skrien ķert it-kā-zagli

izpratnes pārbaudes jautājums: ko tai laikā darīs īstais zaglis?

...

neuzminējāt ... īstais zaglis nekur mukt i netaisās ... miniet otrreiz ...

(Atbildēt uz šo)


[info]shelly
2004-03-05 12:11 (saite)
Nmeaz nerunājot par to, ka neviens no Saeimas to izlīgumu vispār nebija lasījis :PPPP

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tarantulz
2004-03-05 12:30 (saite)
Tā nebija problēma Zaļajai partijai paziņot, ka ar to Repše esot sagādājis sev līdzekļus līdz mūža galam...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?