sleep- ([info]sleep_talking) rakstīja [info]politbirojs kopienā,
un kas tad ir taa 'valsts', kura taa jaaizstaav? jaaizstaav no iespeejas, ka vairaakums vareetu izveeleeties? shaads te 'valstiskums', ja ir reaali apdraudeets veeleeshanaas, ir nedemokraatisks. literally. un tad ir jaaizdara izveele starp veertiibaam, nevis paslepen jaapmaina vieni zobratinji ar pavisam citiem un jaadanco ap to pashu etikjeti.

kriminaalaa sodaamiiba, piemeeram, tieshi taadeelj ir arguably valid criterion, ka likumpaarkaapums, atshkjiriibaa no 'pretvalstiskas darbiibas', kas ir ideologjisks uzstaadiijums, jau ir peec definiicijas noticis offence pret sabiedriibu. bet ok, arii diskutabli.

daliiba kompartijaa per se nav, manupraat, arii aktiiva darbiiba, un te nu veel daudz striipu, ko vilkt. bet otrkart: tas noziimee novilkt vienu lielu, manupraat, nepieljaujamu aploku ap cilveekiem, ko 1) nevar saukt ne pie kaadas atbildiibas par vinju riiciibu bet nez kaapeec var izoleet no demokraatiskaa proces 2) kuri nav pie taas saukti [neatkariigi no pirmaa punkta] un liidz ar to ir ?vainiigi? peec buutiibaa formaala kriteerija. kaut kaa paaraak simplistic viss tas pasaakums.

//sorry, baigi haotiski, bet es esmu paardzeerusies pulveriishus :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?