Jetijs ([info]tarantulz) rakstīja [info]politbirojs kopienā,
@ 2004-01-21 11:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šlāpins raksta tā:
Mūsdienu gladiatori ir televīzijas realitātes šovu dalībnieki. Viņus pazīst, par viņiem interesējas, un, kas ir pats interesantākais, viņiem vēlas līdzināties liela daļa televīzijas skatītāju, tas ir, sabiedrības.
Tas ir viņa kārtējais pārspīlējums vai arī tiešām tā arī ir?
Viss ko zinu par šiem dalībniekiem: viņi ir acīmredzami stulbi kā pieti, sauc viens otru pēc nickiem, no kuriem zinu vienu, jo tāds pats bija arī manai klasesbiedrenei (tiesa, nezinu pašu personu, kam tas tagad pieder).
Bet... līdzināties? Trolejbusos un šur tur ciemos aizejot ir dzirdēts, ka šamos lamā, apspriež deguna urbināšanas ieradumus un tā... līdzināties?
Var jau būt, ka dzīvoju zināmā izolācijā no tīnīšu zvaigznēm un notikumiem, bet tas vīrs tak runā par sabiedrību, tātad tomēr ne tikai par bērniem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sleep_talking
2004-01-21 13:58 (saite)
es domaaju, ka 'muusdienu gladiatori' ir izcili labs apziimeejums. tie vinji ir. turklaat daudzslaanjains. realitaates shovi ir integraala sociaalaa procesa sastaavdalja, so to say. sabiedriiba? petronijs nicinaaja gladiatoru ciinju brutalitaati un mindlessness, bet seedeeja teaatrii un ar ironisku smiinu veeroja publiku un sabiedriibu. seneka droshi vien vispaar negaaja, iznjemot tad, kad nerons pats skatiijaas un nekas cits neatlika kaa iet. savukaart kaut kaadi legjionu komandieri un tribuuni droshi vien bija pretty withdrawn, kaa tu, un nezinaaja, kas ir shiibriizha chempis, vinjiem bija daudz darba un atpuushoties vinjiem pietika savas realitaates, romaa vinji gribeeja patriumfeet :) dzert un miileeties.
still, sabiedriiba... man taksisti un paardeveejas un bibliotekaares staasta par fabrikaam un ekspediicijaam.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tarantulz
2004-01-21 15:14 (saite)
Jā, dzert un mīlēties ir labas nodarbes :)

Meksikāņu seriālos tomēr parasti ir kaut kāds scenārijs, lai cik stulbs arī nebūtu, kaut kas notiek, grimmēti izskatīgi cilvēki grozās, ir dekorācijas.
Jocīgākais jau tas, ka no realitātes nevar būt ne smakas. Man šķiet pašsaprotami, ka paņemot vienu jefiņu no pelēkās "es esmu savādāks" masas un uzstutējot viņam kameru pie deguna, nu nepieradīs viņš pie tās kameras, vislaik vaikstīsies un centīsies kruta izskatīties, mainīs visus savus ieradumus un pusdienu gozēsies apkārt puspliks, lai nodemonstrētu savu torsu/kājas/whatever.
Un tur es neredzu nekā interesanta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?