judging the mice ([info]rasbainieks) rakstīja [info]par_velti kopienā,
@ 2009-06-26 20:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
piedāvājumā kaķītis ar aizkustinošu dzīvesstāstu:


kaķene dzemdībās bij sadomājusi uz miršanu taisīties, bet paspēja aizvest uz klīniku un izoperēt. kaķēni aizgāja bojā, kaķene palika dzīva un ar pienu. klīnikā viņai iedeva līdzi uz mājām izbarot veselu metienu citu kaķēnu, kam mamma savukārt bija nomirusi. vienu dienu tie sāka viens aiz otra mirt nost, klīnikā rausta plecus un saka 'ai nu tas būs tas kaķēnu vīruss, nu un kas', bet cilvēkiem tikmēr pilna māja beigtu kaķēnu.

taču viens izdzīvoja. meitēns pagaidu vārdā skudra - liels un stiprs, un mīļums viņai neizmērojams, par visiem mirušajiem brālīšiem un māsiņām. un dūša kā lauvai - mierīgi pastums par sevi piecreiz lielāku kaķi nost no bļodiņas, ja gribēs paēst.
tagad skudrai ir jau 3 mēneši un klīnikā saka lai nes nu atpakaļ, liks būrī un gaidīs, varbūt kāds paņem. bet skudra visu mūžu ir dzīvojusi brīvībā un mīlestībā, mamma saka - varbūt viņu labāk uzreiz šeit nosist un nemocīt. tāpat viņa tur būrī no bēdām nomirs. bet gaidīt arī vairs nevar, jo viņa ir augumā labi padevusies un ātrāk nekā vienaudži izskatīsies pēc pusaudža, nevis maza kaķentiņa. un tas samazina iespējas atrast saimnieku.





(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]c3po
2009-06-26 22:25 (saite)
jā, varbūt varētu, lūdzu, pastāstīt kas, ko, kur, kā uz e-past dorotija.haa@e-apollo.lv ?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?