Shelly ([info]shelly) rakstīja [info]par_velti kopienā,
@ 2005-01-25 14:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Godīgi sakot, man liekas, šai kopienai nepieciešams nopietnas pārmaiņas. Un vislabāk laikam būtu izveidot pašreizējās vienas kopienas vietā divas - vienu bezmaksas mantām, bet otru - skolas darbiem.
Jo es tiešām labprāt palīdzētu ar kaķiem, zaķiem, lampām, grāmatām, zeķēm etc - "par velti". Bet man metas pumpas no visiem šitiem sīkajiem, tizlajiem pokemonu slinkumamaisiem, kas sava slinkuma un stulbības dēļ cenšas pārvērst komūnu par bezmaksas "referati. ru". Tas ir vienkārši spams. Un šis spams manā friendlistē man jau ir līdz brošai. Man pret to ir principiāli iebildumi. Un vienīgais, kādēļ visa šī komūna vēl nav aizlidojusi pie velna vecāsmātes, ir apziņa, ka reizi pa reizei šeit tiešām parādās kāds, kam kaut ko nopietnu vajag.
Tādēļ es esmu par divu kopienu izveidi.
Any comments?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]liene
2005-01-25 16:07 (saite)
Nez. Tie cilveeki, kas shaadi dabuu referaatus ir zaudeetaaji un man godiigi sakot ir pilniigi vienalga. Lai jau. Bet ja kaadu tas taa tracina, tad DARIET KKO nevis njerkstiet:))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ud
2005-01-25 16:19 (saite)
Neredzu iemeslu kāpēc man vajadzētu atbalstīt šādu publisku un masveida mājas darbu diedelēšanas vietu tāpēc tavs teksts par nedarīšanu un ņerkstēšanu ir pilnīgi nevietā.
Vienkārši vajag saprast kas kur ko kā! Kautkādas pieklājības normas. Spams visiem krīt uz nerviem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]liene
2005-01-25 16:29 (saite)
Nu bet tad tieshaam varbuut jaarada komuuna spamotaajiem -referaatu diedeleetaajiem un miers. Vinjiem - referaati un paareejiem - tiiras friendlistes:)
Un taa ir tikai Tava dariishana, vai to atbalsti vai nee :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?