pajautaa

ZIVIS

« previous entry | next entry »
Jun. 7., 2016 | 12:24 pm
music: Baltā Haizivs
posted by: ecna in pajautaa

Ja nu ir kāda ēdienu pozīcija, kurā es tiešām esmu nulle, tad tā ir ar virsrakstu "zivis".

Iesakiet, lūdzu, ar ko lai absolūts nepraša sāk?

Knifi, kas noteikti jāzin pērkot un gatavojot, kādas receptes, ar ko sākt izprast zivi...

Kā izpildīt vakariņu uzdevumu: zivs* ar dārzeņiem?


*zivs nosaukums - garšīga

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

soul_embraced

from: [info]soul_embraced
date: Jun. 7., 2016 - 12:34 pm
#

Pērkot - skaties, lai acis skaidras, lai žaunas gaišas un smarža baigi neatdod pēc "zivīguma"
Gatavojot, manuprāt, nekā sarežģīta nav. Galvenais, lai ērts štruments tīrīšanai, ass smalks nazis spuru/asaku izņemšanai un jaudīgs nazis sadalei
Garšvielas pēc izvēles un galvenais nepārcept

Atbildēt | Diskusija


perkonos

from: [info]ecna
date: Jun. 7., 2016 - 01:03 pm
#

skaidras acis, gaišas žaunas, ne pārlieku zivīga.

/piefiksēju, paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


rūsganais sprakšķis

from: [info]mufs
date: Jun. 7., 2016 - 01:18 pm
#

nu,tas kāda zivs. Lasim/forelei jāskatās,lai ir sarkana, nevis brūnīga/bēša, bet tas tā,diezvai pirksi veselu zivi (es pērku veselu tieš tapēc,lai redzētu,kāda žauna)
https://www.google.lv/search?q=fresh+salmon&espv=2&biw=1920&bih=995&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwihz-vf15XNAhWjF5oKHQPEBw0Q_AUIBigB#tbm=isch&q=fresh+salmon+gills

Atbildēt | Iepriekšējais