pajautaa

mēbeļnieks notinās

« previous entry | next entry »
Mar. 19., 2016 | 12:09 pm
posted by: mazliet in pajautaa

Mēbeļnieks, pie kā pasūtīju virtuvi - savāca naudu un pazuda. Ir līgums par pasūtījumu, kur ir norādīta arī iemaksātā summa. Ko darīt, kur griezties - policijā, patērētāju aizsardzības dienestā? Ir vispār vērts kaut ko darīt - kaut ko panākt šādā gadījumā vispār iespējams?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {32}

mazliet

from: [info]mazliet
date: Mar. 19., 2016 - 09:09 pm
#

Saprotu Tavu tuvo cilvēku. Vai izdevās to atrisināt?
Nju, mans mērķis jau nav to cilvēku nomelnot, bet tik vien, cik dabūt atpakaļ savu naudu un vienreiz tikt pie virtuves! Nu jau šķiet, ka ne pie kādiem meistariem neiešu - dārgi, ilgi un nerezultatīvi. Saprotu, ka ģeneralizēju, bet tāds skumīgs skats vispār uz to meistaru būšanu lv, par cik jau vairākus gadus remontējos. Visdrīzākais, ka jānopērk kaut kādā poļu mēbeļu veikalā, jānolieto un jāieliek jauna - pa to laiku, kamēr sagaidīšu ka šitie masķeri flomasķeri kaut ko sataisīs - tas pats un pa tik pat vien būs, tik vien - ka vismaz man būs bijis kur pagatavot sev pārtiekamo!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Mar. 19., 2016 - 09:14 pm
#

Ap novembri sākās, ap jūniju krāsniņa bija, bet nervu šūnas atjaunojas lēni.

Var jau mēģināt DIY ceļu: uzkonstruēt, pasūtīt detaļas un salikt, vai palūgt kādam čomam ar rokām pareizajā vietā. Nav mežonīgi sarežģīti.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


mazliet

from: [info]mazliet
date: Mar. 19., 2016 - 10:46 pm
#

Jā, tev tīrā taisnība par tām nervu šūnām. Tieši tā rūgtā pēcgarša šobrīd tā, kas liek nelāgi skatīties uz visādiem šo individuālo darbu veicējiem vai entuziastiskajām firmelēm un drīzāk vēlēties pēc iespējas vairāk ar visu tikt galā pašu spēkiem.

Paldies par padomu - nebūtu jau slikti to visu DIY - tīri teorētiski pat projekts ir saglabājies no šī neveiksmīgā piegājiena, kur vismaz gabarītu izmēri ir sazīmēti, taču man bail, ka tur tam čomam būs ne tikai jāsaliek, bet arī jāsamēra, jāizrēķina, jāsaplāno, beigās jāsaliek -un tas jau arī ir meistars, kas to visu izdara, - sanāk tik un tā, ka jālūkojas pēc čoma -meistara. Pašas spēkos tikai Ikea skapi būtu salikt, kur jau ir gatavas visas detaļas. Vispār - varbūt Ikea nemaz nav tik slikts variants, tik vien, ka tad nebūs pielāgota, kā biju vēlējusies..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Mar. 19., 2016 - 10:54 pm
#

Nevajag no DIY baidīties :) pati projektēju iebūvēto skapi (tāds, kuram pakaļējā siena ir telpas siena), tas nav TIK sarežģīti. Ja virtuvi iedomājas kā standarta iekārtu ar skapīšiem pa vienu sienu, zem kuras lete ar tehniku un izlietni un atvilknēm, utt utjpr, tad tas ir diezgan lineāri un nav nemaz briesmīgi.
Protams, var arī IKEA. Bet tad atkal ir jādomā, kā standarta mēbeles ievietot, visticamākais, nestandarta telpā :D

Atbildēt | Iepriekšējais


asns

from: [info]ho_tai
date: Mar. 20., 2016 - 05:01 pm
#

Ja saņemies tomēr virtuvei. Decembrī dabūjām savu virtuvi, kuru taisīja Asseto. Ikea protams lētāk, virtuves.lv arī, bet šis bija kā nākamais. Nav dikti liela izvēle, bet ar servisu palikām ļoti apmierināti. Meistars pats izskatījās ļoti ieinteresēts papīru sakārtošanā.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]adinkra
date: Mar. 20., 2016 - 10:16 am
#

Nunu, tevi faktiski apzog, a tu par nomelnošanu satraucies. Ja ir tā cilvēka kontakti, var jau aizsūtīt vispirms brīdinājumu, ka grasies "nomelnot".

Atbildēt | Iepriekšējais