ēst gatavošana

« previous entry | next entry »
Okt. 6., 2015 | 09:28 pm
posted by: adelise in pajautaa

Zelta dzīve ir beigusies un vairs nevaru/negribu atļauties katru dienu ieturēt maltītes ārpus mājas, pēc tam, kad pagājušajā nedēļā jutu totālu spēku izsīkumu, sapratu, ka mans plāns neēst ārpus mājas, bet gatavot pašai, ir izgāzies, jo arī mājās neko negatavoju un vairāk vai mazāk pavadu laiku neēdot. Neprasiet kā tas ir iespējams, bet ir. Gribas ēst, negribu gatavot, ātri uzkožu ābolu un aizmirstu tad jau, ka gribējās ēst.
Bet saprotu, ka tā turpināt nevar, man patīk gatavot, bet ir pāris "bet":
1) visbiežāk ēst gatavoju tikai sev
2) es ēdu ļoti mazas porcijas
3) parasti nav laika, lai ilgi rosītos virtuvē
4) man netīk visu nedēļu ēst vienu un to pašu zupu/whatever ko, bet gatavot vienai reizei arī nav aršana

Tāpēc es prasu tiem, kas dzīvo vieni vai gatavo ēst tikai sev - ko jūs gatavojat un kā jūs gatavojat ēst? Priecāšos par ieteikumiem un arī reālām receptēm.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {31}

silent wings

from: [info]sw
date: Okt. 6., 2015 - 09:58 pm
#

ō, tik pazīstami, arī manā pusē ēdāju, maigi sakot, maz un gatavot trīsstāvīgus kulinārus šedevrus nejūtu ne baudu, ne piepildījumu.

olu kultenis ar saldo krējumu (kaut kas uz quiche pusi), var gāzt klāt arī šķiņka gabaliņus, dārzeņus - kas ir mājās; pelmeņi (cenšos pirkt ekošmeko); biezpienplācenīši - pa vienu LNT prime time reklāmas pauzi var dabūt gatavus, ja necep daudz; ja salāti, tad veikala salātlapu mix (jau sagriezts) + cherry tomātiņi un vēl kkas pēc garastāvokļa; siļķe (gatava no burciņas) ar karpeļiem un biezpienu. ja sagribas kko nopietnāku, tad maltā gaļa (ekošmeko, @RIMI klēts) ir mūsu viss, mērci var uztaisīt baigi ātri. cepetis - izklausās kruta, bet īstenībā iemet gaļu ar garšvielām un pāris dārzeņiem cepamajā maisā un tad cepeškrāsnī un uz stundiņu aizmirsti, gatavs. nu kkā tā, lai veicas! saprotu sāpi.

Atbildēt